Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, κατηγορίας Νέων – Ανδρών – Γυναικών under 22, στο Κλειστό Γυμναστήριο, στην οδό Ραιδεστού

Εχθές Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022 ξεκίνησε στην πόλη μας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας, κατηγορίας Νέων – Ανδρών – Γυναικών under 22, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Ολυμπιονίκου Μαρίας-Ελένης Κορδαλή” στην οδό Ραιδεστού.

Ο συμπολίτης μας και τεχνικός διευθυντής της ομάδας του ΙΩΝΙΚΟΥ κ. Τάσος ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ, ηγείται μιας ομάδας με τις περισσότερες συμμετοχές αθλητών.

Οι αθλητές :

1)  ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2)  ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
3)  ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
4)  ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
5)  ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
6)  ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
7)  ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΣ
8)  ΓΑΛΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Ανάμεσά τους, ο Διεθνής αθλητής και Πρωταθλητής Νέων και Β’​ Ανδρών Στέλιος Γεωργαντζάς,​ ο Διεθνής αθλητής και Πρωταθλητής Παμπαίδων και Παίδων Κωστούρος Παναγιώτης,​ ο Διεθνής αθλητής και Ασημένιος Παμπαίδων Γεώργιος Γεωργαντζάς και ο Χάλκινος Νεων Νικολαΐδης Χρήστος.

Όλοι οι αθλητές είναι παιδιά της πόλης μας που διαπρέπουν και διακρίνονται στο χώρο της πυγμαχίας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με κάποια καθυστέρηση αλλά αυτό το γεγονός δεν μετρίασε τον ενθουσιασμό αθλητών και φιλάθλων.

Συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο μεγάλος συμπολίτης μας πυγμάχος πρωταθλητής και Βαλκανιονίκης Βαγγέλης Οικονομάκος εμφανίστηκε στο κλειστό.

Με σεβασμό αθλητές, παράγοντες και διαιτητές έσπευσαν να τον καλοδεχτούν και να συζητήσουν μαζί του.

Ένα ξεχωριστό γεγονός που επίσης συγκίνησε τους παρευρισκόμενους, ήταν η σύνθεση του ονόματος ΑΛΚΗΣ, (του δολοφονημένου οπαδού του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης προ λίγων ημερών), στο ρινγκ με τα γάντια των αθλητών των αγώνων.

Σημειώνουμε πως ο δήμος παρ΄ ότι οι αγώνες γίνονται στην πόλη μας, δεν έβγαλε κάποια σχετική ανακοίνωση…