Μετά τα αλεύρια που λήγουν σε λίγες ημέρες, μπουκάλια με ελαιόλαδο στα οποία υπάρχουν στοιχεία που “κολυμπάνε” μέσα στο λάδι… – Διανεμήθηκαν στους δικαιούχους ΤΕΒΑ…

Συμπολίτης μας, δικαιούχους ΤΕΒΑ, έφερε στην εφημερίδα μας, εχθές το μεσημέρι, ένα μπουκάλι λάδι το οποίο του δόθηκε κατά τη διανομή τροφίμων στον χώρο της π. ΒΙΟΧΡΩΜ, την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου.

Στο σφραγισμένο μπουκάλι, μέσα στο λάδι “κολυμπούν” διάφορα στοιχεία, μικρά μεν, αλλά ορατά διά γυμνού οφθαλμού, τα οποία δεν γνωρίζουμε τι είναι, αλλά και δεν ανοίγουμε το μπουκάλι για να διαπιστώσουμε για τι ακριβώς πρόκειται.

Πιθανότατα να μην είναι τίποτα ανησυχητικό, εμείς απλά το αναφέρουμε.

Ο συμπολίτης μας δήλωσε πως δεν πρόκειται να το καταναλώσει και μας το άφησε…

Σημειώνουμε πως από την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου, στο διαδίκτυο υπάρχουν φωτογραφίες από τέτοιες φιάλες λαδιού με στοιχεία να κολυμπούν στο περιεχόμενό τους, αλλά πλέον στην κατοχή μας υπάρχει μία από αυτές.

Εάν ο δήμος  κρίνει σκόπιμο, πως πρέπει να ασχοληθεί με το θέμα, ας επικοινωνήσει με την εφημερίδα μας για να του δείξουμε ή και να του παραδώσουμε το μπουκάλι, για να απευθυνθεί εκεί που πρέπει.

Έτσι εκτός των αλευριών λοιπόν, που μοιράστηκαν στις 10 Φεβρουαρίου στους δικαιούχους ΤΕΒΑ και τα οποία λήγουν στις 15 Φεβρουαρίου, έχουμε και μπουκάλια ελαιόλαδου με στοιχεία εντός τους, να “κολυμπάνε” μέσα στο λάδι…