Ισοπαλία παραχώρησε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα στον ΑΘΗΝΑΪΚΟ 1 – 1

Ισοπαλία παραχώρησε η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ σήμερα το πρωί στο γήπεδο στα Ριμινίτικα στον ΑΘΗΝΑΪΚΟ, για το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας ΕΠΣΑ.

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του δολοφονηθέντος οπαδού του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, πριν λίγες ημέρες στη συμπρωτεύουσα.

Η ομάδα του ΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προηγήθηκε στο σκορ στο 60ο λεπτό για να ισοφαρίσει η ΑΠΕ με σουτ “κεραυνό” του Κατσικανταή στο 80. Νωρίτερα η ομάδα μας είχε δύο δοκάρια και ήταν καλύτερη της αντιπάλου της σε ολόκληρο τον αγώνα.

Σημειώνουμε πως δεν δόθηκε καταφανέστατο πέναλτι υπέρ της ΑΠΕ.

Τελικό σκορ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ – ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1 – 1.

Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα μας είναι εκτός ζώνης υποβιβασμού, πέφτουν τέσσερεις ομάδες και αυτή τη στιγμή στις τέσσερεις αυτές ομάδες είναι το ΗΡΑΚΛΕΙΟ, τα ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, τα ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ και ο ΑΣΤΕΡΑΣ Ζωγράφου.

Η ΑΠΕ με την ομάδα της Αργυρούπολης ισοβαθμούν και  βρίσκονται επάνω από τη ζώνη αυτή.

Την επόμενη αγωνιστική η ΑΠΕ παίζει εκτός έδρας με τα Βριλήσσια σε έναν αγώνα καθοριστικό για το μέλλον της ομάδας μας.

Στο γήπεδο παραβρέθηκε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. κ. Χαρά Καφαντάρη με συνεργάτες της και ο τ. Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της ΑΠΕ κ. Κώστα Βόσσο σχετικά με θέματα που αφορούν την ομάδα και τα οικονομικά της και τον κ. Δημήτρη Σπυρόπουλο επίσης.

Πληροφορηθήκαμε πως στις 4.000 ευρώ, ίσως και περισσότερα είναι τα έξοδα της ομάδας μηνιαίως, ενώ τα έσοδα μόλις και μετά βίας πλησιάζουν το 50% των εξόδων.