Μετά την επιχείρηση “αστραπή”, η αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σωματείων Κρήτης, επέστρεψε τα ξημερώματα στον Πειραιά

Μετά την επιχείρηση “αστραπή”, η αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Σωματείων Κρήτης, επέστρεψε τα ξημερώματα στον Πειραιά, από το Ηράκλειο..

Τρόφιμα κυρίως και ισοθερμικές κουβέρτες κατέβασε και πρόσφερε η ομάδα της Ομοσπονδίας  στην Κρήτη και ιδιαίτερα στο Αρκαλοχώρι για τους σεισμόπληκτους που ζουν σε κοντέϊνερ, αποτέλεσμα του σεισμού.

Την ομάδα που έφυγαν από Πειραιά Παρασκευή βράδυ, παρέδωσαν τα είδη και επέστρεψαν νωρίς το πρωί αποτελούσαν οι Μανώλης Πατεράκης (πρόεδρος) με τους Γιώργος Χριστοδουλάκης (αντιπρόεδρο Χανίων), Παντελής Πρεντάκης (αντιπρόεδρος Ρεθύμνου), Στέλιος Παλάσσαρος, Αντώνης Βλαχιώτης και Κωστής Κοτσαμπασάκης.

Στη Μεγαλόνησο βρέθηκαν με τον π. Πρόεδρο της Ένωσης Κρητών της πόλης μας κ. Στέλιο Τσισκάκη, ο οποίος βρίσκεται στην Κρήτη αυτήν την εποχή και πήγε μαζί τους στο Αρκαλοχώρι, για την παράδοση των ειδών.