Δυστυχώς η πόλη μας, πάλι θα γίνει αρνητικό πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και τηλεοπτικά κανάλια

Από την Κυριακή 9 Ιανουαρίου που μας πέρασε και όσα καταγγέλλονται από την Αντιπολίτευση από την πρώτη στιγμή, ότι συνέβησαν εντός της αίθουσας της ΕΣΤΙΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, που συνεδρίαζε το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας, ιδιαίτερα δε των αισχρών – σεξιστικών  σκίτσων σε ψηφοδέλτια που αφορούσαν την εκλογή της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταυρούλας Μπαντούνα, έως σήμερα, υπάρχει μια συνεχής κατακραυγή από γυναίκες συμπολίτισσές μας.

Γυναίκες κάθε ηλικίας και πολιτικής προέλευσης καταδικάζουν, με σχόλια και αναρτήσεις τους στο διαδίκτυο, την άθλια και βρωμερή αυτή πράξη που στιγμάτισε τη συνεδρίαση και θα μείνει στην ιστορία της πόλης μας, σαν η πλέον μελανή στιγμή του δημοτικού συμβούλιου της.

Δεν μπορεί βεβαίως μετά βεβαιότητας να ισχυριστεί κανένας πως γνωρίζει τους “δράστες”. Υποψίες βεβαίως υπάρχουν, ονόματα ακούγονται, υπολείψεις καταπατούνται, αλλά έως εκεί, αφού το παραβάν έκρυβε τα άτομα που σχεδίασαν τα σκίτσα επάνω στα ψηφοδέλτια και δυστυχώς αυτήν την αλητήρια πράξη την “χρεώνονται” περισσότεροι των δύο, που έκαναν τα σχέδια επάνω στα ψηφοδέλτια..

Οι αναρτήσεις που καταδικάζουν το γεγονός, στο διαδίκτυο συνεχώς αυξάνονται και πλέον ξεφεύγουν “τα νέα” από τα στενά όρια του δήμου μας.

Η αντιπολίτευση στιγματίζει το γεγονός αυτό καθ΄ αυτό, όπως επίσης και την έως τώρα στάση της δημοτικής αρχής να μην καταδικάσει την ελεεινή αυτή πράξη.

Οι καταγγελίες της, στρέφονται κυρίως κατά του δημάρχου κ. Μίχου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βόσσου.

Επίσης δεν μένει στο απυρόβλητο και η Αντιδήμαρχος κ. Φέγγη, ενώ θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσουν τα Μ.Μ.Ε., πανελλαδικής εμβέλειας και τα τηλεοπτικά κανάλια στο όλο θέμα, εάν φτάσει σε αυτά.

Εκεί πολύ φοβούμαστε θα “πάρει η μπάλα” κι άλλους και περισσότερο γνωστούς, πέραν των ορίων της πόλης μας, για την έως τώρα παθητική στάση τους, να μην καταδικάζουν το γεγονός και την πράξη.

Κατά πληροφορίες μας, είναι θέμα ημερών να ξεσπάσει η “μπόρα” και οι “ομπρέλες” που ίσως ορισμένοι πιστεύουν πως έχουν, θα φανούν αδύναμες να αντιμετωπίσουν το τσουνάμι που έρχεται…

Δυστυχώς η πόλη μας, προβλέπεται πάλι να γίνει αρνητικό πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και στα τηλεοπτικά κανάλια.