Ήττα στα Ριμινίτικα για την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ από Αργυρούπολη με 1 -2, στην πρεμιέρα του Β Γύρου

Μία απρόσωπη ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ υποχρεώθηκε σε ήττα το πρωί της Κυριακής από την ομάδα της Αργυρούπολης με σκορ 1 – 2, στην πρεμιέρα του Β Γύρου του πρωταθλήματος Α  ΕΠΣΑ.

Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές η ΑΠΕ δεν εκμεταλεύτηκε τους εντός έδρας αγώνες της με τις ισόβαθμες έως σήμερα ομάδες των ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ (1-1 την προηγούμενη Κυριακή) και τη σημερινή με την ομάδα της Αργυρούπολης και από την 4 θέση βρέθηκε κάτω από τη μέση της βαθμολογίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 20 λεπτό για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους δέκα λεπτά αργότερα.

Το ημίχρονο έληξε με προβάδισμα της φιλοξενούμενης με σκορ 2 – 0.

Στο 50 λεπτό η ΑΠΕ μείωσε το σκορ σε φάση πέναλτι, αφού μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα στο αρχικό κτύπημα, ο Μπάκας την έσπρωξε στα δίκτυα.

Στο 75 η ΑΠΕ και ενώ είχε ανεβάσει την απόδοσή της έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς, όταν ο Παναγιωτόπουλος δεν κατάφερε να σκοράρει από κτύπημα πέναλτι.

Τώρα χρειάζεται ψυχραιμία και αναδιοργάνωση στην ομάδα, με την ελπίδα πως η πρεμιέρα του Β Γύρου ήταν μια κακιά παρένθεση.

Σημειώνουμε τέλος πως κατά τη διάρκεια του αγώνα οι διαμαρτυρίες και τα σχόλια των οπαδών της ΑΠΕ για την έλλειψη κερκίδας ήταν εντονότερα από κάθε άλλη φορά.