Γρηγόρης Γουρδομιχάλης: “Ο Στέλιος Πέτσας, υποσχέθηκε την υποστήριξη και την συνεργασία του, για το όρος Αιγάλεω”


Σε μία γόνιμη και ουσιαστική συνάντηση που είχα σήμερα (εχθές) με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, συζήτησα μαζί του θέματα που αφορούν στην προστασία και περιβαλλοντική αναβάθμιση του όρους Αιγάλεω, καθώς και την περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας και των υποδομών του ΔΙΚΕΠΑΖ (Διαδημοτικού Κεντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων).

Στον υπουργό τόνισα την ανάγκη επέκτασης των εγκαταστάσεων του ΔΙΚΕΠΑΖ, προκειμένου να μπορούμε να εξυπηρετήσουμε και νέους δήμους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να γίνουν μέλη του ΠΕΣΥΔΑΠ.

Επίσης, ενημέρωσα τον κ. Πέτσα για την απόφαση του ΔΣ του ΠΕΣΥΔΑΠ να δημιουργήσουμε πρότυπο πάρκο σκύλων, σε έκταση 2 στρεμμάτων που βρίσκεται στο χώρο του ΔΙΚΕΠΑΖ.

Ο υπουργός ήταν ενήμερος για πολλές από τις δράσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ και αναγνώρισε τη προσφορά του τόσο στον τομέα της περίθαλψης αδέσποτων ζώων, όσο και σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας.

Μάλιστα, όχι μόνο υποσχέθηκε την υποστήριξη και την συνεργασία του, αλλά αποδέχθηκε και τη πρόσκληση να επισκεφτεί στο αμέσως προσεχές διάστημα το ΔΙΚΕΠΑΖ και το όρος Αιγάλεω!

Γρηγόρης Γουρδομιχάλης