Σεμνά, λιτά και γρήγορα, αλλά με το ανάλογο σέβας ο δήμος τίμησε την Επέτειο του Πολυτεχνείου

Σεμνά, λιτά και γρήγορα, αλλά με το ανάλογο σέβας ο δήμος τίμησε την Επέτειο του Πολυτεχνείου, στο χώρο του μνημείου της πόλης μας  στον κόμβο Βενιζέλου και Μεγ. Αλεξάνδρου.

Μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απήγγειλαν αποσπάσματα ποιημάτων σχετικά με το θέμα, πριν ο δήμαρχος κ. Μίχος μιλήσει για το νόημα της εξέγερσης των φοιτητών και την παρακαταθήκη που μας άφησαν.

Στη συνέχεια άρχισε η κατάθεση στεφανιών και λουλουδιών στο μνημείο από Δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων και πολιτικών κομμάτων.

Ακολούθησε προσκλητήριο πεσόντων, ενός λεπτού σιγή και η ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου.

Εκτός του κ. Μίχου, παρόντες οι αντιδήμαρχοί του κ.κ. Βασιλείου, Βασιλάκος, Τουμαζάτου,  Πουλάκης, Σωτηρόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βόσσος και ο κ. Ξανθόπουλος.

Παρόντες επίσης οι επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης κ.κ. Καπλάνης και Γιάγκας, συνοδευόμενοι από τους δημοτικούς συμβούλους κ.κ. Σαββίδη και Μπαντούνα.

Παρόντες επίσης οι κ.κ. Πρεντάκης, Οικονόμου, Πανόπουλος, Μπαράκος, οι οποίοι επίσης κατέθεσαν στεφάνια στο μνημείο.

Σημειώνουμε πως στο χώρο της εκδήλωσης παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι εργαζόμενοι στη δημαρχία, εκτός ορισμένων μαθητών της πόλης μας.

Did you like this? Share it:
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!