Ξεκίνησαν οι εργασίες στο προαύλιο του 4ου Νηπιαγωγείου – Διαμαρτυρίες από γονείς του 6ου…

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους γονείς του 4ου Νηπιαγωγείου στην οδό Καραϊσκάκη,  εχθές το πρωί, όταν πηγαίνοντας τα νήπια τους στο σχολείο συνάντησαν συνεργείο να ξηλώνει την παλιά χιλιοκομματιασμένη μοκέτα, προκειμένου να αντικατασταθεί με νέα.

Υπενθυμίζουμε πως υπήρξαν σχόλια και παράπονα από τους γονείς, επιστολές από τη διεύθυνση προς το δήμο και επανειλημμένα άρθρα μας, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες για την αντικατάσταση της επικίνδυνης παλιάς μοκέτας.

Μετά το ξήλωμα της παλιάς μοκέτας έπεσαν μπετά στον προαύλιο χώρο και καλώς εχόντων των πραγμάτων μόλις στεγνώσουν αυτά, θα επικολληθεί η νέα μοκέτα.

Σημειώνουμε πως και αυτό το σχολείο έπρεπε να είναι έτοιμο με την έναρξη της σχολικής χρονιάς στις 13 Σεπτεμβρίου, ενώ βρισκόμαστε τέλη Οκτωβρίου και μόλις ξεκίνησε η κατασκευή του.

Μπορεί βεβαίως να ξεκίνησε το έργο στο 4ο Νηπιαγωγείο, συνεχίζονται όμως τα παράπονα και τα σχόλια από γονείς για το αντίστοιχο προαύλιο του 6ου, στην οδό Δόξης.

Στο προαύλιο εκεί δεν έχουν γίνει εργασίες.

Είναι γεμάτο πετραδάκια, ρετσίνια, πευκοβελόνες και κουκουνάρια, ενώ στο χώρο του σχολείου υπάρχουν μπάζα, τεράστιες πέτρες και άλλα οικοδομικά απορρίμματα που πρέπει να απομακρυνθούν.