Στα αρχικά σχέδια των έργων που γίνονται στα οικόπεδα απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, προβλέπονταν η τοποθέτηση δύο υπόγειων κάδων απορριμμάτων;

Στα αρχικά σχέδια των έργων που γίνονται στα οικόπεδα απέναντι από το αναψυκτήριο “Ο ΛΙΘΟΣ”, αν δεν μας απατά η μνήμη μας, προβλέπονταν η τοποθέτηση δύο υπόγειων κάδων απορριμμάτων σε μια προσπάθεια ανάδειξης ακόμα περισσότερο του όλου έργου.

Υπόγειοι κάδοι που δεν μυρίζουν, χωράνε σαφώς μεγαλύτερες ποσότητες απορριμμάτων και δεν είναι αντιαισθητικοί.

Τέτοιοι κάδοι στην πόλη μας υπάρχουν έξι σε διάφορα σημεία και προβλέπονταν επιπλέον η εγκατάσταση ακόμα άλλων τόσων συν τους δύο που προαναφέραμε.

Δεν γνωρίζουμε εάν τελικά θα προχωρήσει η τοποθέτηση των έξι επιπλέον σε διάφορα σημεία της πόλης μας κι αν υπήρχαν μελέτες ή απλώς σκέψεις, αλλά κάνουμε το παρόν δημοσίευμα κυρίως για εκείνους στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού, που πιστεύουμε πως υπήρχαν στα σχέδια, αλλά δεν διακρίνουμε να έχει προχωρήσει η κατασκευή υποδομής τους, με το υπόλοιπο έργο το οποίο βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τα αρχικά σχέδια διαμόρφωσης του χώρου στα οικόπεδα στην Π. Π. Γερμανού, ενδιάμεσά τους η οδός Ρήγα Φεραίου: