Σχόλια συμπολίτη μας, που αφορούν το 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας στην οδό Δόξης

Λάβαμε από συμπολίτη μας, σχόλια για το 6ο Νηπιαγωγείο της πόλης μας, στην οδό Δόξης που αφορούν την ασφάλεια και την υγιεινή των παιδιών.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Γράψτε για το 6ο νηπιαγωγείο, που το μόνο που έχει είναι πευκοβελόνες. Έκανα θέμα, αλλά το μόνο που μου είπαν ότι είναι το καλύτερο της πόλης.

Την περασμένη εβδομάδα η κόρη μου έπεσε και χτύπησε στα μπάζα που έχει.

Σε συνάντηση που είχαμε στο σχολείο πληροφορηθήκαμε  ότι ο δήμος δεν παρέχει χρήματα για να φτιαχτεί το προαύλιο, με αποτέλεσμα τα παιδιά να παίζουν μέσα στα χώματα, το ρετσίνι και τις τυχόν ακαθαρσίες από τα αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν”.

Επίσης ο συμπολίτης μας, αναφέρει σχετικά με την έλλειψη κρεβατιών:

“Υπάρχει εγκύκλιος που αναφέρεται στα ολοήμερα νηπιαγωγεία όπως και αυτό ότι είναι απαραίτητα. Τα παιδιά εκεί τρώνε παίζουν και μετά βάζουμε τους υπνόσακους κάτι στο ίδιο δωμάτιο όπου 23 παιδιά τρέχουν και πατούν με τα παπούτσια. Και μετά πρέπει το παιδί τριάμισι χρόνων να διπλώσει τον υπνόσακο με σκόνες και ότι υπάρχει γιατί δεν έχουν και καθαρίστρια ενδιάμεσα.

Καθαρίστρια πηγαίνει μόνο μετά τη λήξη της ημέρας”. 

Τα παραπάνω σχόλια και άλλα συνοδεύονται και από φωτογραφίες.

Δημοσιεύουμε τα παραπάνω σχόλια με την ελπίδα, πως εάν όντως υπάρχουν ατέλειες ή πρέπει να γίνουν επισκευές ή προμήθειες ή αλλαγές, που αναφέρονται από τον συμπολίτη μας, να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, για την ασφάλεια των νηπίων που φιλοξενούνται στο παραπάνω Νηπιαγωγείο.

Ρωτήσαμε σχετικά πάντως και μας πληροφόρησαν πως δεν προβλέπονται κρεβατάκια, το πότε πηγαίνει η καθαρίστρια αποφασίζεται από τη διεύθυνση του σχολείου και πως υπάρχει στο πρόγραμμα του Δήμου, παρέμβαση στο προαύλιο.