Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αγίας Βαρβάρας (μέλος ΟΓΕ): Συγκέντρωση ειδών για τις οικογένειες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές

“Ο Δημοκρατικός Σύλλογος Γυναικών Αγίας Βαρβάρας (μέλος ΟΓΕ) συνεχίζει να εκφράζει την αλληλεγγύη του στις οικογένειες που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές. Στεκόμαστε αλληλέγγυες στις γυναίκες που, μαζί με τις οικογένειές τους, αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους άρον-άρον, τρέχοντας να σωθούν μαζί με τα παιδιά τους από τις φλόγες.

Οι Σύλλογοι και οι Ομάδες Γυναικών της ΟΓΕ όλο το προηγούμενο διάστημα έστειλαν το μήνυμα ότι αυτή η βοήθεια δεν είναι ούτε φιλανθρωπία ούτε ελεημοσύνη, αλλά είναι η έμπρακτη στήριξη από τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον ίδιο εχθρό, την πολιτική που αντιμετωπίζει τις λαϊκές ανάγκες ως κόστος και μπαίνει συνεχώς στο περιθώριο η κάλυψή τους, προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων”.

Το παραπάνω είναι απόσπασμα ανακοίνωσης του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”, σχετικά με δράσεις αλληλεγγύης προς τους πυρόπληκτους, όπως η σημερινή που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στην πόλη μας με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών για τους πυρόπληκτους.