Το Β.Ε.Π. δίπλα στους πυρόπληκτους της Εύβοιας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
ΠΕΙΡΑΙΑ
Καραίσκου 111, 185 32 Πειραιάς;
Τηλ. 210 4174 765 Πειραιάς, 11/08//2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας και το Διοικητικό Συμβούλιο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά εκφράζουν την οδύνη τους για την τεράστια οικολογική καταστροφή που προκάλεσαν οι πυρκαγιές στη χώρα μας και τις ανυπολόγιστες ζημιές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις και ενώνουν τις προσπάθειές τους με όλους όσους συμμετέχουν στην εκστρατεία συμπαράστασης στους κατοίκους και επιχειρηματίες που επλήγησαν.

Το Β.Ε.Π., ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ο νομός που βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις για παραπάνω από μία εβδομάδα, με τις πυρκαγιές που μαίνονται να έχουν αφανίσει δασικές εκτάσεις, να έχουν καταστρέψει πλήθος κατοικιών και επιχειρήσεων, καλεί όλα τα μέλη του και όποιον επιθυμεί να συνδράμουν με την αποστολή υλικού πρώτης ανάγκης για να στηριχθούν όλοι αυτοί που έχασαν τα υπάρχοντά τους.
Σύμφωνα με τις διαπιστώσεις του Επιμελητηρίου Εύβοιας υπάρχει ανάγκη στα παρακάτω αναφερόμενα είδη πρώτης ανάγκης:

ΤΡΟΦΙΜΑ
Νερά, κονσέρβες όλων των ειδών, ισοτονικά ποτά, πορτοκαλάδες, μπάρες δημητριακών, συσκευασμένα τρόφιμα έτοιμα για κατανάλωση )π.χ. μπισκότα, κρουασάν, φρυγανιές κ.τ.λ.), ζωοτροφές, σκυλοτροφές, γατοτροφές.

ΕΙΔΗ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ
Χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας, μωρομάντηλα, παιδικές πάνες και πάνες υπερηλίκων, πετσέτες, κλινοσκεπάσματα.

ΕΙΔΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Γάζες, φυσιολογικό ορό, φυσικά δάκρυα, κρέμες και σπρέι για εγκαύματα, παυσίπονα.
Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει στο κτήριο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά , Καραίσκου 111, γ΄όροφος, από την Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021 έως και την Τρίτη 17 Αυγούστου 2021, κατά τις ώρες 8:00 έως 15:00, και θα παραδοθούν άμεσα στο Επιμελητήριο Εύβοιας για τη διανομή τους. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 4121 298 , 210 4174 765 και 210 4131 100.

ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ