Δελτίο τύπου της “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” – Διαμαρτυρία κατά Βασιλάκου και Βόσσου

Με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η παράταξη “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” διαμαρτύρεται, όπως υποστηρίζει, για τη λεκτική  επίθεση που δέχτηκε ο επικεφαλής της κ. Μιχάλης Γιάγκας, από τον κ. Θεόδωρο Βασιλάκο κατά τη διάρκεια της προχθεσινής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και την άρνηση του Προέδρου του σώματος κ. Βόσσου Βασίλη να του δώσει το λόγο επί προσωπικού.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγία Βαρβάρα 16-6-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ:

ΥΒΡΕΙΣ, ΑΠΕΙΛΕΣ  ΚΑΙ ΦΙΜΩΣΗ

Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου, αμέσως μετά την έναρξη, ο κος Θεόδωρος Βασιλάκος πήρε το λόγο και εξαπέλυσε άθλια και απαράδεκτη  επίθεση, με την ανοχή του προέδρου κου Βασίλη Βόσσου, κατά του επικεφαλής της παράταξής μας κου Μιχάλη Γιάγκα, του τόπου καταγωγής του και των Αιτωλοακαρνάνων .

Ο κος Γιάγκας ζήτησε το λόγο να απαντήσει επί προσωπικού και ο πρόεδρος δεν το επέτρεψε. Σε ένδειξη διαμαρτυρίας η παράταξή μας αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο. Δεν είμαστε διατεθειμένοι να ακούμε τις προσβολές, να τις ανεχόμαστε και να μην αντιδρούμε. Όμως οι μονόλογοι και οι επιθέσεις συνεχίστηκαν παρά την απουσία μας.

Η  απρόκλητη επίθεση, με την έναρξη της συνεδρίασης του Δ.Σ, η ένταση, η  όξυνση και οι απειλές ήταν συνειδητή επιλογή.

Έγινε για να αποπροσανατολίσουν τη συζήτηση από τα προβλήματα των δημοτών.

Έγινε για να μη μας δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξουμε στο δημοτικό συμβούλιο την επιχείρηση της αστυνομίας και του ΔΕΔΔΗΕ, να κόψει το ρεύμα σε πολλούς συμπολίτες μας. Ένα  γεγονός που γελοιοποίησε τους, μόλις μιας μέρας πριν, ισχυρισμούς του δημάρχου και τους πανηγυρισμούς του  ότι δήθεν επέλυσε,  αυτός και μόνο αυτός, το θέμα της επανασύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος.

Έγινε για να μη συζητηθεί η εισαγωγή  στο νοσοκομείο τριών εργαζόμενων από τον 4ο βρεφονηπιακό σταθμό λόγω covid-19,  το παρατεταμένο κλείσιμο των παιδικών χαρών, οι συνεχείς παρατάσεις στα ανολοκλήρωτα «έργα»  καθώς και τόσα άλλα άλυτα προβλήματα στο δήμο. Συνηθισμένη η τακτική τους.

Δεν πρόκειται  όμως  να σωπάσουμε. Η φωνή μας και η αλήθεια θα ακούγεται με κάθε τρόπο.

Συνδημότισσες, Συνδημότες,

Σήμερα ανέβηκε στο facebook του Δήμου η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
https://fb.watch/69KNgI0AcT/ Σας καλούμε να συνδεθείτε για να παρακολουθήσετε τη συνεδρίαση και να διαπιστώσετε το επίπεδο, το κλίμα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούμαστε να συμμετάσχουμε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.