Προοδευτική » Πένυ Παπαδάκη: “Που ήταν η δημοτική αρχή όταν η ΔΕΔΔΗΕ με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έκοβε το ρεύμα σε ευάλωτα νοικοκυριά λόγω οφειλών;”

Πένυ Παπαδάκη: “Που ήταν η δημοτική αρχή όταν η ΔΕΔΔΗΕ με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έκοβε το ρεύμα σε ευάλωτα νοικοκυριά λόγω οφειλών;”


Περίμενα να καταλαγιάσει η οργή μου για να μπορέσω ήρεμα να γράψω για όσα συνέβησαν εχθές (προχθές) στο… πανάκριβο προάστιο Δυτικής Αττικής, την Αγία Βαρβάρα.

Δυστυχώς δεν ηρέμησα όμως δεν παίρνει άλλη αναβολή.

Εχθές η ΔΕΔΔΗΕ με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, έκοψε το ρεύμα σε ευάλωτα νοικοκυριά λόγω οφειλών.

Μετά από 10 χρόνια κρίσης και σχεδόν 2 χρόνια πανδημίας, μέσα στην καρδιά των Πανελλαδικών εξετάσεων, κάποιοι με αναλγησία και αυταρχισμό, έδειξαν το πιο σκληρό τους πρόσωπο.

Την ώρα που τα χρέη των κομμάτων σε τράπεζες και δημόσιο περνούν στα ψιλά, την ώρα που κανένας δεν ενοχλεί τους… έχοντες και κατέχοντες, το μόνιμα εύκολο θύμα, ο μη έχων, καλείται να πληρώσει από τον μισθό πείνας που τον καταδίκασαν, από το επίδομα ανεργίας που τον καταδίκασαν, από τον εξευτελισμό και την διαπόμπευση που τον καταδίκασαν.

Που ήταν η δημοτική αρχή εχθές;

Δε ξέρω, μάλλον ψέκαζε, κλάδευε και ποιούσε την νήσσαν γιατί παρούσα στην προστασία των δημοτών που τους έβαλε στις καρέκλες τους, δεν ήταν.

Όχι, δεν έχω ηρεμήσει, γι’ αυτό θα κλείσω λέγοντας ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ.

Πένυ Παπαδάκη

Did you like this? Share it:

© 2021 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!