Μαζική συγκέντρωση κόσμου για την απομάκρυνση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Μία από τις μαζικότερες συγκεντρώσεις κόσμου πέτυχε η Επιτροπή Αγώνα για την απομάκρυνση των κεραιών από την περιοχή του προφήτη Ηλία στην άνω Αγία Βαρβάρα, εχθές 4 Ιουνίου το απόγευμα.

Συγκεκριμένα δεκάδες συμπολίτες μας έδωσαν το παρόν και άκουσαν με προσοχή τους ομιλητές να αναπτύσσουν τα επιχειρήματά τους, για την απομάκρυνση των κεραιών.

Η μαζική συμμετοχή των συμπολιτών μας στην εκδήλωση, παρά τις δυσκολίες λόγω κορωνοϊού, έδειξαν την αγωνία τους για την παρουσία κεραιών στην περιοχή τους.

Μίλησαν εκ μέρους της επιτροπής ο κ. Γιώργος Κούτουλας, ο Τάσος Γεργής εκπρόσωπος του Α΄ Δημοτικού Σχολείου και ο συνήγορος της επιτροπής κ. Κωνσταντίνος Διάκος, ο οποίος ανέπτυξε με επιστημονικούς όρους τους λόγους που οι κεραίες είναι βλαβερές για την υγεία των κατοίκων και πρέπει να απομακρυνθούν.

Ο κ. Κούτουλας ενημέρωσε επίσης πως υπάρχει διαφωνία μεταξύ της κίνησης του δήμου για την απομάκρυνση μίας μόνο κεραίας από την περιοχή και από αυτήν της Επιτροπής Κατοίκων, η οποία έχει στόχο την απομάκρυνση πέντε και κάλεσε το δήμο να συνεργαστούν προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων και δημοτικών παρατάξεων.

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Γιάγκας, Πετράκου, Καρανάσιου παρόντες μεταξύ άλλων.

Θα εκδοθεί ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ από την Επιτροπή αγώνα με περισσότερες λεπτομέρειες από τη συγκέντρωση.