Συνεχίζονται τα έργα στο γήπεδο – Για να γίνει ολοκληρωμένο στάδιο, θέλει δουλειά πολύ…

Συνεχίζονται τα έργα διαμόρφωσης του διαδρόμου πέριξ του αγωνιστικού χώρου του ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Ριμινίτικα.

Όταν ολοκληρωθούν οι προεργασίες (τοιχώματα αντιστήριξης, διαμόρφωση και ομαλοποίηση το χώρου) θα τοποθετηθεί ταρτάν για βάδην και ελαφρύ τροχάδην των συμπολιτών μας, που θέλουν να αθληθούν.

Παρά τις υψηλές θερμοκρασίες οι εργαζόμενοι στην κατασκευαστική εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο, δουλεύουν προς το παρόν ασταμάτητα.

Βεβαίως εκείνο το έργο που περιμένουν οι άνθρωποι της ΑΠΕ είναι η τοποθέτηση της κερκίδας, η τοποθέτηση ενός δίχτυ στο κάτω μέρος του γηπέδου για να μην χάνονται μπάλες και η ανακατασκευή – συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα, ο οποίος πιθανόν δεν ήταν η καλύτερη επιλογή υλικού όταν τοποθετήθηκε.

Βεβαίως στο μέλλον κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν και τα έργα αθλητικής υποδομής πίσω από τις κερκίδες προς το βουνό, για να αποκτήσει η πόλη μας σύγχρονο στάδιο που θα καλύπτει μεγάλο μέρος αθλητικών δραστηριοτήτων.

Οι κάτοικοι εξ άλλου της περιοχής περιμένουν την διαμόρφωση του χώρου κάτω από το γήπεδο προς την οδό Οδυσσέως, σε χώρο πάρκινγκ, ώστε να μη συμβαίνει το αδιαχώρητο στους δρόμους, από τα Ι.Χ. ιδιαίτερα όταν υπάρχουν αγώνες στο γήπεδο και έρχονται και φιλοξενούμενοι με τα οχήματά, για να τους παρακολουθήσουν.