Λεωτσάκος για υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας;

Με τον παραπάνω τίτλο η γνωστή διαδικτυακή σελίδα pitsunicity.gr, φέρνει σήμερα στην επιφάνεια ένα θέμα το οποίο τις τελευταίες ημέρες κυριαρχεί στα παραπολιτικά στέκια, αυτό της υποψηφιότητας του Αντιπεριφερειάρχη, συμπολίτη μας κ. Ανδρέα Λεωτσάκου, στις ερχόμενες εκλογές, για τη θέση του δημάρχου της πόλης μας.

Την εποχή αυτή εξ΄ άλλου γίνονται διάφορα γκάλοπ, με σκοπό να απαντηθούν ερωτήματα όπως η σχέση της κυβέρνησης με την τοπική αυτοδιοίκηση, στην περιοχή μας. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί ή ολοκληρώνονται σε Αιγάλεω, Περιστέρι, Χαϊδάρι και άλλους δήμους, ενώ δεν θα αργήσει η έρευνα να γίνει και στην πόλη μας.

Εχθές (20 Μαΐου) επικοινωνήσαμε με τον κ. Λεωτσάκο και του θέσαμε το ερώτημα εάν σκέπτεται να είναι υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο της πόλης μας.

Ο κ. Λεωτσάκος μας απάντησε διπλωματικά ως εξής: “Αγαπάω την πόλη μου, αφού σε αυτήν θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου και θέλω το καλύτερο για αυτήν”

Η σημερινή ανάρτηση του pitsunicity.gr, έχει ως εξής:

”Parapolitic Annotation”

Οργιάζουν οι φήμες που λένε πως για υποψήφιος δήμαρχος το 2023 στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας προαλείφεται ο νυν Ανιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα και πρώην Αντιδήμαρχος Ανδρέας Λεωτσάκος. Πρόκειται για μια είδηση που θα προκαλέσει πάταγο στην κοινωνία της Αγίας Βαρβάρας αν πράγματι επαληθευτούν τα σενάρια που έχουν αναπτυχθεί τις τελευταίες μέρες στην Δυτική Αθήνα και κάνουν λόγω για πιθανή εμπλοκή του στα πολιτικά πράγματα του Δήμου.

Αν τελικά επαληθευτεί, τότε πράγματι το ενδιαφέρον θα είναι τεράστιο σε όλα τα επίπεδα και προβλέπει η στήλη να «τρώνε» τα μουστάκια τους εκεί στην Αγία Βαρβάρα και επειδή ο Ανδρέας δεν έχει μουστάκι, ότι «φαγωθεί» θα είναι από του Λάμπρου…”