Δωρεάν Rapid test από το Ε.Ε.Α. σε επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες

 

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, δίνει από τη Δευτέρα 10/5 2021 τη δυνατότητα στα μέλη του για διενέργεια δωρεάν Rapid test, μία δράση που αναμένεται να συμβάλει στην τόνωση της επιχειρηματικότητας, καθώς θα περιορίσει τη μετάδοση του κορονοϊού.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, συμφώνησαν το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να οργανώσει στον Κεντρικό, Νότιο, Δυτικό και Βόρειο Τομέα της Περιφέρειας Αττικής ειδικό χώρο για την λήψη Αντιγονικών tests (Rapid test) στο πλαίσιο της επιδημιολογικής έρευνας και της συνεργασίας με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Ειδικότερα, οι διευθύνσεις των Αντιπεριφερειών όπου θα πραγματοποιηθούν οι δειγματοληψίες με Rapid Test ανίχνευσης κορονοϊού είναι οι ακόλουθες:

Κεντρικός Τομέας: Δ/ση Μεταφορών, Μεσογείων 156, Χολαργός, κτίριο 1, Ισόγειο

Βόρειος Τομέας: Λ. Κηφισίας 20 και Γκύζη, Μαρούσι, είσοδος από Γκύζη, 5ος Όροφος

Νότιος Τομέας: κτίριο 210 Α, Πρώην Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις, Παραλία Μοσχάτου – Καλλιθέας εντός της Μαρίνας Δέλτα στον Φαληρικό Όρμο, όπου στεγάζονται και τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών

Δυτικός Τομέας: Τρώων 1 και Χαλκίδος, Περιστέρι

Τα μέλη του Ε.Ε.Α. που ενδιαφέρονται για τη διενέργεια του test θα πρέπει να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα, ενώ κατά την προσέλευση τους σε ένα από τα τέσσερα σημεία που έχει ορίσει η Περιφέρεια θα πρέπει να επιδείξουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή το δίπλωμα οδήγησης τους. Τα ραντεβού θα ορίζονται ανά ώρα.