Απεβίωσε στο ΑΤΤΙΚΟΝ συμπολίτης μας, μετά από τροχαίο στην Π. Π. Γερμανού και Θεμιστοκλέους

Δεν κατάφερε να επιβιώσει, μετά από το σοβαρό τραυματισμό του σε τροχαίο που συνέβη στη διασταύρωση Π. Π. Γερμανού και Θεμιστοκλέους, το Σάββατο 10 Απριλίου  συμπολίτης μας και άφησε την τελευταία του πνοή στο ΑΤΤΙΚΟΝ Νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε με ασθενοφόρο, λίγο μετά το ατύχημα.

Ο συμπολίτης μας εκινείτο επί της Θεμιστοκλέους με μηχανή και στην προσπάθεια του να βγεί στην Π. Π. Γερμανού συγκρούστηκε με  Ι.Χ. το οποίο κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο.

Ο συμπολίτης μας εξέπνευσε την Μεγάλη Πέμπτη και η κηδεύτηκε την Τετάρτη του Πάσχα.

Υπενθυμίζουμε την πρότασή μας για τη μεταφορά των φαναριών που υπάρχουν είκοσι μέτρα πιό κάτω, στην εν λόγω διασταύρωση, στην οποία σημειώνονται συχνά τροχαία.

Η οδός Θεμιστοκλέους είναι δρόμος με μεγάλη κίνηση αφού τα οχήματα από τον Πειραιά ή το Κερατσίνι διέρχονται από αυτήν και βγαίνει στην Π. Π. Γερμανού.

Στη διασταύρωση όμως υπάρχει πίλαρ της ΔΕΗ και συνήθως κάδος απορριμμάτων τα οποία στερούν την ορατότητα στους οδηγούς που θέλουν να μπουν στον κεντρικό αυτό δρόμο ή να τον διασχίσουν.

Οι οδηγοί αναγκάζονται και βγαίνουν χωρίς ορατότητα στην Π. Π. Γερμανού με αποτέλεσμα τις συχνές συγκρούσεις.

Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθεί ο δήμος και πραγματοποιηθεί η μεταφορά των φαναριών τόσο το καλύτερο για οδηγούς και πεζούς.

Το πρώτο συμβάν με τραγική κατάληξη καταγράφηκε, ελπίζουμε να είναι το τελευταίο.