Αποτυχημένη η εκδήλωση για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου, στην πόλη μας

Σε παρωδία εξελίχθηκε ο εορτασμός στην πόλη μας για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, σήμερα το πρωί, αφού συνέβησαν τραγελαφικά πράγματα στο χώρο του Ηρώου της πόλης μας, στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Αμέσως μετά την κατάθεση στεφάνου από το δήμαρχο κ. Μίχο και τον Διοικητή του Α.Τ. της πόλης μας, σχετικοί και άσχετοι, επίσημοι και ανεπίσημοι κατέκλισαν τον χώρο που είχε οριοθετηθεί με σχοινιά μπροστά στο Ηρώο και άρχισαν να ποζάρουν για φωτογραφίες να συζητούν και να περνούν την ώρα τους.

Την ίδια οι φορείς της πόλης μας περίμεναν υπομονετικά να τελειώσει αυτό το πανηγύρι για να καταθέσουν στεφάνι ή λίγα λουλούδια στο Ηρώο.

Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι του δήμου μάζευαν τα σχοινιά και τα κολονάκια από τον χώρο τη στιγμή κατά την οποία έπρεπε  οι εκπρόσωποι να πράξουν το καθήκον τους, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκδήλωση, που έτσι κι αλλιώς όμως είχε διαλυθεί.

Οι εκπρόσωποι ούτε καν ανακοινώθηκαν από τα μεγάφωνα, για να γνωρίζουν οι παραβρισκόμενοι ποιοι καταθέτουν λουλούδια.

Πλήρης απαξίωση των εκπροσώπων φορέων και κομμάτων.

Άλλοι προτίμησαν να καταθέσουν ανθοδέσμες και στεφάνια στην προτομή του Κολοκοτρώνη, αφού μπροστά στο ηρώο συνεχίζονταν οι φωτογραφίσεις και τα πηγαδάκια.

Δυστυχώς ο τρόπος και το πρόγραμμα όπως εφαρμόστηκε έδειξε πλήρη ασέβεια προς τους φορείς και αυτό πρέπει να προβληματίσει δήμαρχο αλλά και του υπεύθυνους της διοργάνωσης.