Μεγάλη επιτυχία!!! Και η καθίζηση δεν αντιμετωπίστηκε και έχουμε και διαρροή νερών στη Σίφνου…

Η μεγάλη επιτυχία με την παρέμβαση του δήμου να καλύψει ελαφρό κάθισμα του οδοστρώματος στην οδό Σίφνου στα φανάρια με την οδό Μαρίνου Αντύπα, συνεχίζεται, αφού πλέον μετά δύο ανεπιτυχείς παρεμβάσεις του, τώρα έχουμε και διαρροή νερού, στο “επισκευασθέν” σημείο…

Όπως ενθυμίστε αγαπητοί αναγνώστες, η εφημερίδα μας την περασμένη Παρασκευή 19 Μαρτίου το πρωί, έγραψε για την καθίζηση αυτή του οδοστρώματος και λίγες ώρες αργότερα εμφανίστηκε συνεργείο του δήμου για να την καλύψει.

Το συνεργείο έφυγε μετά το πέρας των εργασιών, αλλά λίγες ώρες από την “επισκευή” το οδόστρωμα ξαναέκατσε.

Επισημάναμε το γεγονός και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, ο δήμος επανήλθε.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, εμφανίστηκε στο σημείο, συνεργείο της ΕΥΔΑΠ για να κατασκευάσει μία ράμπα η οποία είχε καταστραφεί από προηγούμενη εργασία της Εταιρείας υδάτων, αλλά αντί να κατασκευαστεί ράμπα, δημιουργήθηκε ένα υπερυψωμένο πλακόστρωτο!!!

Ο δήμος λοιπόν επανήλθε τη Δευτέρα και έριξε λίγη επιπλέον άσφαλτο, κτυπώντας με το ειδικό κρουστικό μηχάνημα το οδόστρωμα για να κάτσει καλά.

Φαίνεται όμως πως τα κτυπήματα ήταν τέτοια, αφού την Τετάρτη 24 Μαρτίου το πρωί εμφανίστηκαν νερά στο σημείο επισκευής και ελαφρά καθίζηση του οδοστρώματος ξανά.

Το πιθανότερο είναι από τους κραδασμούς να έσπασε κάποιος αγωγός νερού που υπάρχει υπογείως και μάλλον “άνοιξε” δουλειές.

Πάντως ας μην παρέμβει ξανά ο δήμος.

Ας καλέσει την ΕΥΔΑΠ καλύτερα, μήπως και αποφύγουμε τα χειρότερα.

Γεύση από τις επισκευές του, πήραμε.  Δεν χρειάζονται άλλες αποδείξεις…

Εμείς ειδικοί δεν είμαστε, όπως άλλοι, απλά βλέπουμε το αποτέλεσμα…