Υπάρχει αρκετός χώρος στα Ριμινίτικα, για περισσότερες αθλητικές εγκαταστάσεις και υποδομή

Το ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα εκτός από χώρος για τις ποδοσφαιρικές ομάδες είναι επίσης αθλητικό στέκι πολλών συμπολιτών μας, οι οποίοι το επισκέπτονται και αθλούνται, αυτήν την εποχή ατομικά, αλλά υπάρχουν και γυμναστές οι οποίοι τους καθοδηγούν γενικά.

Το lockdown και στα ερασιτεχνικά ομαδικά αθλήματα και η μη χρησιμοποίηση του γηπέδου από την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ αυτό το διάστημα, έχει ευνοήσει την αύξηση των συμπολιτών μας που το χρησιμοποιούν.

Παρ΄ότι ο χώρος γύρω από τον αγωνιστικό δεν προσφέρεται αρκετά για περισσότερη άθληση, υπάρχει όμως ένα κομμάτι το οποίο πρέπει να αξιοποιηθεί από το δήμο με τη δημιουργία αθλητικής υποδομής.

Συγκεκριμένα στο χώρο πίσω από τις κερκίδες που θα κατασκευαστούν και προς το βουνό μπορεί να κατασκευαστεί διάδρομος με ταρτάν ή άλλο κατάλληλο υλικό, για τροχάδειν ή βάδειν.

Επίσης μπορεί να υπάρξει υποδομή για άλμα σε μήκος, ακόντιο, σφαίρα κλπ.

Επίσης εκεί που τελειώνει η έκταση του γηπέδου, στο τοιχίο αντιστήριξης μπορεί να κατασκευαστεί υπόστεγο ή πέργκολα και να τοποθετηθούν όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου, σαν εκείνα του Άλσους “ΜΗΤΕΡΑ”.

Ο χώρος επιτρέπει τη δημιουργία σοβαρής αθλητικής υποδομής στο μεγάλο κομμάτι αυτό. Η έκτασή του σε μήκος, είναι σχεδόν όσο το γήπεδο και με την κατάλληλη μελέτη μπορεί να δημιουργηθεί ακόμα ένας αθλητικός χώρος.