Η Παράταξη του κ. Γιάγκα δεν θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβούλιου κ. Βασίλη Βόσσο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ” κ. Μιχάλης Γιάγκας, τον ενημερώνει πως η παράταξή του δεν θα συμμετάσχει στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο, εξαιτίας της αλλαγής ώρας της συνεδρίασης, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ τους.

Ο κ. Γιάγκας αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή του:

“Κύριε Πρόεδρε,

Με e-mail που στείλατε στις 2:27 μ.μ την 28η-12-2020 τροποποιήσατε την 20η και 21η πρόσκληση για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την ώρα συνεδρίασης επικαλούμενος την απουσία σας για προσωπικούς λόγους.

Είναι απολύτως σεβαστός ο λόγος απουσίας όμως αυτό δε συνιστά λόγο για να μεταθέσετε τις ώρες των συνεδριάσεων των δύο Δημοτικών Συμβουλίων αφού υπάρχει αντιπρόεδρος ο οποίος αναπληρώνει τον Πρόεδρο όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται. (Άρθρο 69 του ν 3852/10). Ο Αντιπρόεδρος μπορεί να τις διευθύνει τις συνεδριάσεις.

Κάθε δημοτικός σύμβουλος έχει προγραμματίσει τις προσωπικές και επαγγελματικές του υποθέσεις με βάση την αρχική πρόσκληση. Αυτό έχω κάνει και εγώ και τα άλλα μέλη του συνδυασμού μου”.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑΓΚΑ