Πυροβολισμοί στην οδό Βουτένης – Δεκάδες αστυνομικοί

Οδηγός Ι.Χ. υποστηρίζει πως ενώ διέσχιζε την οδό Βουτένης με το όχημα του, δέχτηκε πυρά από καραμπίνα ατόμου το οποίο ευρίσκετο στον παραπάνω δρόμο  γύρω στις 12 το μεσημέρι σήμερα.

Αποτέλεσμα είχε να χάσει τον έλεγχο του αμαξιού του και να πέσει επάνω σε άλλο σταθμευμένο όχημα.

Επί τόπου έχουν έρθει δεκάδες αστυνομικοί, στην πλειονότητά τους από την ομάδα ΔΙΑΣ.

Ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σε αντίθεση με το συνοδηγό του, σύμφωνα με πληροφορίες μας, τον οποίο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα σε πολυκατοικίες της περιοχής για να βρουν και να συλλάβουν τον φερόμενο σαν δράστη, ενώ αναμένεται Εισαγγελική παραγγελία για να μπορέσουν οι αστυνομικές δυνάμεις να μπουν σε διαμερίσματα.

Ο δρόμος όπως είναι φυσιολογικό έχει κλείσει, ενώ συνεχώς αυξάνεται ο αριθμός συμπολιτών μας και στελεχών της ΕΛΑΣ στο σημείο.

Στο σημείο έφτασαν και τηλεοπτικά κανάλια προκειμένου να καλύψουν το συμβάν και να το μεταδώσουν στα απογευματινά και βραδινά δελτία ειδήσεων των σταθμών τους, κάνοντας γνωστή ακόμα περισσότερο την πόλη μας.

Παρόντες στο σημείο του συμβάντος ο π. Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης με τη Δημοτική Σύμβουλο του συνδυασμού του κ. Τασούλα Πετράκου, συζητούν με συμπολίτες μας για το συμβάν αλλά και τη γενικότερη κατάσταση στην πόλη μας και ιδιαίτερα της κάτω Αγίας Βαρβάρας.

Πάντως έως τις 18:00΄η ώρα δεν είχαμε κάποια εξέλιξη και οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στους γύρω δρόμους.

Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα έγινε γνωστό πως δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν έφοδο σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, αλλά δεν βρήκαν το άτομο που αναζητούσαν.

Οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ έχουν αποχωρήσει, ενώ στο σημείο παραμένουν ελάχιστοι αστυνομικοί.