Μαρία Παπαδάκου κατά Άρη Αναγνωστόπουλου

Λάβαμε προς δημοσίευση από την κ. Παπαδάκου Μαρία το παρακάτω κείμενο το οποίο αφορά τον κ. Άρη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος προσφάτως προσλήφθηκε στο δήμο με δίμηνη σύμβαση και αρθρογράφησε εχθές στην εφημερίδα “δικαιοσύνη”.

Η εφημερίδα μας από λόγους αρχής δημοσιεύει το κείμενο της κ. Παπαδάκου και είναι αυτονόητο πως εάν υπάρξει απάντηση από τον κ. Αναγνωστόπουλο, βεβαίως θα φιλοξενήσουμε.

Η επιστολή της κ. Παπαδάκου η οποία συνοδεύεται και με την απόφαση πρόσληψης του κ. Αναγνωστόπουλου, έχει ως εξής:

“Με 3.000 ευρώ και μια προσληψούλα στο Δήμο, που ανακοινώθηκε σήμερα, όλοι καταλαβαίνουν γιατί γράφει ό,τι γράφει. Φτάνει αυτό για να σε χρησιμοποιούν και να σε εξευτελίζουν;”

Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη.

Μετά ακολούθησε η απορία για το τι είδους υπηρεσίες προσφέρει στο αφεντικό του ο κύριος Αναγνωστόπουλος για να αξίζει μεροκάματο τριών χιλιάδων ευρώ. Και να λοιπόν που δημοσιοποιήθηκε το γεμάτο σάλια κείμενο του με γαμπριάτικη φωτογραφία όλο νόημα, στο οποίο μας λέει άλλη μια φορά το πόσο καλή και αθώα ψυχούλα έχει ο αφέντης του και πως όλοι γύρω γύρω οι κακοί εμείς κοιτάμε να τον κακολογήσουμε γιατί έχουμε κόμπλεξ.

Δεν του κάνει καμία απολύτως εντύπωση που τόσοι άνθρωποι από διαφορετικούς χώρους και μάλιστα άνθρωποι που υπήρξαμε κοντά στον αφέντη του έχουμε πλέον την ίδια εικόνα για εκείνον.

Εντάξει ας προσπαθήσουμε να τον καταλάβουμε, με τέτοια επιταγή που κόβει το αφεντικό δεν μας κάνει εντύπωση. Τουλάχιστον μας έλυσε την απορία. Τώρα ξέρουμε όλοι ότι το να είσαι καλό και πιστό σκυλάκι και να βγάζεις συνεχώς ερωτοεπιστολές προς τον χορηγό σου είναι επάγγελμα που πληρώνεται καλά, τουλάχιστον στον δήμο μας.

ΑΙΔΩΣ κύριοι. Να τα παίρνετε χοντρά και μετά να βγαίνετε να μας το παίζετε αντικειμενικοί πολίτες με ασπρόμαυρες φωτογραφίες δήθεν αυθόρμητες λες και δίνει συνέντευξη κανένας σταρ του σινεμά. Το έχουν πιστέψει τα τσιράκια του δημάρχου ότι είναι τίποτα φίρμες και δίνουν συνεντεύξεις που εν τω μεταξύ μόνοι τους στέλνουν ανακοινώσεις για να γλύψουν ξανά και ξανά.

Καλό το στήσιμο, καλό και το γλύψιμο δεν μπορώ να πω αλλά ούτε σε αυτό είστε ιδιαίτερα καλός κύριε Αναγνωστόπουλε.

Για τρία χιλιάρικα δεν αξίζει.

Υ.Γ. Και μην ξεχάσω, ΑΙΔΏΣ! Γιατί κανένας δε μικραίνει κανέναν από μόνο του μικρό.

Μαρία Παπαδάκου