Οι Γονείς του Α΄ Γυμνασίου, ευχαριστούν

Αγαπητοί γονείς…

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους γονείς και κάθε έναν ξεχωριστά για το τεράστιο ενδιαφέρον και την μεγάλη συμμετοχή τους στην προσπάθεια του συλλόγου μας να συγκεντρώσει είδη και τρόφιμα για τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στο super market ‘Σκλαβενίτη’ της γειτονιάς μας που ειναι δίπλα μας σε κάθε δράση και προσπάθεια της κοινότητας μας καθως επίσης και το ζαχατοπλαστείο Sweet που με ιδιαίτερη χαρά προσφέρθηκε να βοηθήσει προς αυτόν τον σκοπό.

Ευχαριστούμε επίσης την Ένωση Γονέων της πόλης μας που συνέβαλλε άμεσα με την δωρεά ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ευχαριστούμε θερμά τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα μας και την σημαντική συμβολή τους.

Επίσης ευχαριστούμε προσωπικά τον Αντιδήμαρχο Παιδιού κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο ο οποίος επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και συνέβαλλε σημαντικά σε αυτην την προσπάθεια μας.

Σε τούτες τις δύσκολες εποχές είναι σημαντικό να παραμείνουμε Άνθρωποι!! Να νιώθουμε, να μοιραζόμαστε, να προσφέρουμε όσο και όπως μπορούμε χαρά και ανακούφιση σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Καλές και ευλογημένες γιορτές σε όλους!!!

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας