Ο Σύλλογος aerial bodies, διέκοψε τη συνεργασία του με το Δήμο – Παίρνει το τραμπολίνο και φεύγει…

Ο Σύλλογος aerial bodies, ο οποίος τα τελευταία χρόνια λειτουργούσε τα τμήματά του στο κλειστό γυμναστήριο της οδού Σιπύλου, μας ενημέρωσε για το τέλος της στέγασής του σε αυτό το χώρο και της συνεργασίας του με το Δήμο μας.

Ο σύλλογος αυτός με τα καταπληκτικά εναέρια προγράμματα που πρόσφεραν οι αθλητές του  σε εκδηλώσεις του Δήμου,  δεν θα είναι πλέον παρόν σε ανάλογες εκδηλώσεις και ο Δήμος στερείται ένα σημαντικότατο αθλητικό φορέα από την πόλη μας, σε τέτοια  εξειδικευμένα αθλήματα.

Σημειώνουμε πως το τραμπολίνο αξίας 15.000 ευρώ, το οποίο υπήρχε στο κλειστό, είναι ιδιοκτησίας του Συλλόγου και το οποίο θα φύγει από εκεί.

Επίσης τα τμήματα του δήμου τα οποία είχε προγραμματίσει ο Δήμος προς το παρόν αναβάλλονται, λόγω ελλείψεως των απαιτούμενων οργάνων για εξάσκηση.

Σημειώνουμε πως το “διαζύγιο” δεν έχει να κάνει με τα μέτρα για τον κορωνοϊό και τα κλειστά γυμναστήρια, αλλά προήλθε λόγω “ασυμφωνίας χαρακτήρων”, πολύ πριν.

Για το θέμα λάβαμε το παρακάτω μήνυμα από τον Σύλλογο:

“Καλημέρα σας!!

Απο τον συλλογο aerial bodies (εναερια, ακροβατικα, τραμπολινο) θα ηθελα και μεσω της εφημεριδας σας να ενημερωσω τους δημοτες που γυμναζονταν μαζι μας την αποχωρηση μας απο τον δημο της Αγιας Βαρβαρας”.