Ερχονται 1.000 προσλήψεις για ελεγκτές εσόδων

Τον ερχόμενο Ιανουάριο θα είναι έτοιμο το υπουργείο Οικονομικών να προκηρύξει μέσω του ΑΣΕΠ 500 θέσεις ελεγκτών εσόδων και στη συνέχεια μέσα στο νέο έτος άλλες 500

Προτεραιότητα στις προσλήψεις μόνιμου εξειδικευμένου προσωπικού θα έχει το 2015 το υπουργείο Οικονομικών για να ενισχύσει τις υπηρεσίες είσπραξης εσόδων.

Ηδη έχουν εγκριθεί οι 500 πρώτες προσλήψεις ελεγκτών εσόδων με νομικές και οικονομικές σπουδές, εμπειρία και μεταπτυχιακά.

Οι διαδικασίες θα κινηθούν μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού. Αλλες 500 θέσεις μόνιμου προσωπικού θα προκηρυχθούν στη συνέχεια, αφού για κάθε υπάλληλο οποιασδήποτε ειδικότητας που αποχωρεί η θέση του θα καταργείται και θα ανοίγει μία θέση για ελεγκτή εσόδων.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

615 συμβασιούχοι σε 47 δήμους

Σε πολιτιστικούς οργανισμούς, παιδικούς σταθμούς και υπηρεσίες καθαριότητας 47 δήμων είναι ανοιχτές 615 εποχικές θέσεις. Κόρινθος, Κηφισιά, Μαρκόπουλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Νέα Προποντίδα συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο αριθμό προσλήψεων.

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πρακτική άσκηση νέων δικηγόρων στο ΣτΕ και στον Αρειο Πάγο

ΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
Υποτροφίες από Google και ιδρύματα

ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

Πωλητές και ταμίες ζητούνται από τα καταστήματα Jumbo και Public για την περίοδο των εορτών, ενώ προσωπικό για την εξυπηρέτηση πελατών προσλαμβάνουν εταιρείες σε Αγγλία, Γαλλία και Ιρλανδία. ?

Πηγή: ΤΟ ΕΘΝΟΣ