Το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για τη νέα σεζόν στον Λάμπρο Μίχο, από την ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


Ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Κώστας Βόσσος,  παρέδωσε στον πρώτο Δημότη της πόλης μας, τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο, το εισιτήριο διαρκείας με τον αύξοντα αριθμό 001, για την ποδοσφαιρική σεζόν 2020-2021, όπου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, αγωνιζόμενος στο γήπεδο «Ριμινίτικα».

Τηρώντας το «ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο» ευγενείας, ο κ. Βόσσος σε μία κίνηση ιδιαίτερου συμβολισμού, ενόψει μιας νέας αγωνιστικής περιόδου, και αναγνωρίζοντας εκ μέρους όλης της αθλητικής οικογένειας της ΑΠΕ, την στήριξη του Δημάρχου στις προσπάθειες που καταβάλλει το «κυανόλευκο» σωματείο σε κάθε επίπεδο, πέρα του αμιγώς αγωνιστικού, παρέδωσε στον πρώτο Δημότη της πόλης μας, το πρώτο εισιτήριο διαρκείας.

Η συνάντηση έγινε στο γραφείο του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου, όπου πέρα από τα καθιερωμένα, οι κ.κ. Μίχος, Βόσσος, είχαν μια ολιγόλεπτη συζήτηση, για θέματα που αφορούν την ομάδα και τα αθλητικά δρώμενα στην πόλη μας.

Στην επίσημη δήλωση του, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ κ. Κώστας Βόσσος επεσήμανε:

«Τόσο προσωπικά, όσο και εκ μέρους του ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, θέλοντας να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο για την τεράστια συνεισφορά του στον σύλλογο, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής, του παρέδωσα το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της Αγίας Ελεούσας για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Έμπρακτα και χωρίς πολλά λόγια, αλλά με ουσιώδεις ενέργειες και πράξεις, ο κ. Μίχος είναι πάντα κοντά στο σωματείο μας, ειδικά όσο αφορά το γήπεδο Ριμινίτικα, καθώς ο ίδιος, τον περασμένο Φεβρουάριο, μας παρεχώρησε το επίσημο έγγραφο χρήσης του, γεγονός που σηματοδοτεί την μεγάλη επιστροφή στην φυσική μας έδρα τη νέα σεζόν.

Εκ βάθους καρδίας τον ευχαριστώ, και εύχομαι καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο, που επιτελούν ο ίδιος και οι συνεργάτες του, προς όφελος των κατοίκων αυτής εδώ της πόλης».

Στη φωτογραφία μας, αριστερά, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και δεξιά, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Μίχος.

πηγή: ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ