Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ανανέωσε με τον Ηλία Μπίκο


Με το νεαρό, αξιόλογο και αξιόπιστο ποδοσφαιρικά, Ηλία Μπίκο, ανανέωσε την συνεργασία της η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την σεζόν 2020-2021, όπου ο «κυανόλευκος» σύλλογος θα αγωνιστεί στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο Ηλίας Μπίκος, ο οποίος ήρθε το περασμένο καλοκαίρι (2019) στην ΑΠΕ από το γειτονικό σωματείο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, καθιερώθηκε αμέσως στο βασικό σχήμα της Αγίας Ελεούσας και συνέβαλλε τα μέγιστα για την επίτευξη του στόχου και την άνοδο από την Β΄ κατηγορία, κατά την σεζόν που πέρασε.

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός (που ενίοτε χρησιμοποιείται και στην αριστερή πτέρυγα), είναι γιος του παλαιού εμβληματικού στόπερ του σωματείου μας, Γιώργου Μπίκου, ο οποίος για την ιστορία ήταν μέλος της ομάδας της ΑΠΕ του 1990, που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και κέρδισε την άνοδο στην Δ΄ Εθνική κατηγορία.

Ο Ηλίας Μπίκος, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Θριάμβου Χαϊδαρίου σε ηλικία 12 ετών και κατά την διάρκεια προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα του χαϊδαριώτικου σωματείου.

Με τον Θρίαμβο στην Α΄ Αθήνας την σεζόν 2017-2018 είχε 7 συμμετοχές, ενώ την επόμενη περίοδο (2018-2019) στην ίδια κατηγορία κατέγραψε 16 εμφανίσεις.

Στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την χρονιά (2019-2020) που ολοκληρώθηκε στην Β΄ ΕΠΣΑ, έπαιξε σε 15 αγώνες.