Μηχανικοί του ΥΠΕΧΩΔΕ έλεγξαν τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη

Σήμερα το πρωί κλιμάκιο μηχανικών του ΥΠΕΧΩΔΕ επισκεύθηκε τη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη και πραγματοποίησε έλεγχο στις βάσεις και τα πέδιλά της προκειμένου να αποφανθεί εάν υπάρχει πρόβλημα στατικής ή όχι και να καταθέσει προτάσεις για έργα που θα χρειασθεί να γίνουν.

Το πόρισμα των μηχανικών θα αποσταλεί στο Δήμο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Εξ΄άλλου σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Υπουργείο Εσωτερικών του Υπουργού και των Δημάρχων των Δήμων που επλήγησαν από την καταιγίδα της περασμένης Παρασκευής. Στη σύσκεψη συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης οικονομικά των ΟΤΑ προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν από την πρωτοφανή νεροποντή.

Σημειώνουμε τέλος πως συνεχίζεται το “κρυφτούλι” μεταξύ Δήμου και ανεγκέφαλων συμπολιτών μας, οι οποίοι αφαιρούν τα απαγορευτικά σήματα που έχει τοποθετήσει ο Δήμος στην Στέφανου Σαράφη και Αφροδίτης και δίνουν την γέφυρα στην κυκλοφορία.

Ο Δήμος έχει ενημερώσει τόσο το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας όσο και την Τροχαία για το θέμα αυτό αλλά εκ των πραγμάτων δεν υπάρχει ανταπόκριση με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αυθαιρεσία συμπολιτών μας.