Ο ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ευχαριστεί όσους παρέστησαν στην κοπή πίτας του

Το Δ.Σ του Ν.Ε.Φ.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ αισθάνεται την χαρά να ευχαριστήσει όλους, (γονείς, αθλητές & προπονητές), όσους παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας του Ομίλου μας και γέμισαν το γήπεδο επί της οδού ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ  με την παρουσία τους και με τις ενθουσιώδεις εκδηλώσεις τους.

Ιδιαίτερα θέλουμε να τονίσουμε την  παρουσία του Αντιδημάρχου κ. ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ   και του  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. ΒΟΣΣΟΥ εκπρόσωπους της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου κ. ΜΙΧΟΥ και να τους ευχαριστήσουμε για την δημιουργική στάση τους.

Τιμητική για εμάς ήταν και η παρουσία της πλειοψηφίας των δημοτικών παρατάξεων, του κ. ΓΙΑΓΚΑ επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» συνοδευόμενος από τις δημοτικές συμβούλους του συνδυασμού του κυρίες κυρίες Γονή και Μπαντούνα.

Του δημ. συμβούλου κ ΣΑΒΒΙΔΗ εκ μέρους της δημοτικής παράταξης «Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ» και εκπροσωπώντας τον κ. ΚΑΠΛΑΝΗ.

Από τις παλαιότερες διοικήσεις του  ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ είχαμε την  παρουσία, του επίτιμου αντιπροέδρου του Ν.Ε.Φ.Ο ΜΑΣ,  κ. ΠΑΡΙ ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Ευχάριστη παρουσία του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου αθλητισμού και Προέδρου της Δημοτικής Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου ΑΙΓΑΛΕΩ κ. ΣΑΜΙΟΥ (παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ και μέλους του ΣΥ.ΒΕ.ΠΑ.Π)

Τους ευχαριστούμε όλους, για τις θετικές παρεμβάσεις τους και για την αναγνώριση της ερασιτεχνικής μαζικής και ποιοτικής προσφοράς του   Ν.Ε.Φ.Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ στα μπασκετικα δρώμενα της πόλης και γενικότερα της Δυτικής Αττικής.