Ο συμπολίτης μας Γιώργος Μπουγελέκας υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα

O συμπολίτης μας Γιώργος Μπουγελέκας είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 από γονείς Μικρασιάτες. Αποφοίτησε από το Α’ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών.

Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Παιδαγωγικών στο ΕΑΠ. Εργάζεται ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στη δημόσια εκπαίδευση.

Έχει εκδώσει τις συλλογές διηγημάτων Διαβατήρια (1η έκδοση Δωδώνη, 2011· 2η έκδοση Ηλιαία, 2013· 3η έκδοση Κέδρος, 2019), Ονειρική παρανομία (Ταξιδευτής, 2014) και το μυθιστόρημα Ο εγγονός της Άννας (1η έκδοση Κέδρος, 2017· 2η έκδοση, 2018).

Οργανωμένος αδιάλειπτα στην Αριστερά από το 1974. Συνδικαλιστής επί πολλά χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης ως εκλεγμένος στα ΔΣ του ΣΙΕΛ Αττικής και της ΟΙΕΛΕ. Αιρετός στο ΔΣ της Β’ ΕΛΜΕ Πειραιά τη σχολική χρονιά 2017-2018.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από το 2015 μέχρι σήμερα. Από το 2006 είναι μέλος της γραμματείας του τμήματος Παιδείας του Κόμματος.

Είναι εξωτερικός αρθρογράφος των εφημερίδων “Αυγή” και “Εποχή”, ενώ άρθρα του έχουν δημοσιευτεί στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Επισημαίνεται ότι οι δήμοι που περιλαμβάνονται στον Βόρειο Τομέα είναι:

Κηφισιάς, Πεντέλης, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Φιλοθέης – Ψυχικού και Παπάγου – Χολαργού.