Ανοιχτή Επιστολή κ. Μιχάλη Φράγκου – Κάλεσμα στήριξης του κ. Γιώργου Καπλάνη

Φίλες και φίλοι

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους εσάς, οι οποίοι με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και όλους όσους, ναι μεν δεν με συμπεριέλαβαν στις επιλογές τους, αλλά είχαν ένα καλό λόγο να πουν για το πρόσωπό μου.

Έδωσα έναν τίμιο και όμορφο από κάθε άποψη αγώνα, χωρίς οξύτητες. Προσπάθησα να βοηθήσω με όσες δυνάμεις διαθέτω τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιώργο Καπλάνη, στο συνδυασμό του οποίου μετείχα.

Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της οικογένειάς μου, αλλά και όλους όσους συνέδραμαν με οποιοδήποτε τρόπο στον προεκλογικό μου αγώνα.

Συγχαίρω όλους τους υποψηφίους, τους οποίους οι πολίτες της Αγίας Βαρβάρας έκριναν ικανούς να τους εκπροσωπούν κατά τη νέα τετραετία, στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.

Τους εύχομαι καλή δύναμη και γόνιμο έργο.

Ευχή μου είναι να πρυτανεύσει το πνεύμα συνεργασίας και η σύνθεση θέσεων και ιδεών, για το καλό της πόλης μας, χωρίς ακρότητες, χωρίς λαϊκισμό.

Να λειτουργούν με γνώμονα το καλό της πόλης.

Είναι αλήθεια, ότι κάποιοι κατά την προεκλογική περίοδο επέλεξαν την οξύτητα και τη συκοφαντία ως πολιτικό λόγο. Δίχασαν τους πολίτες. Περίσσεψε το μίσος.

Όμως τώρα πλέον, οι ρεβανσισμοί, οι ύβρεις, οι απειλές, η αλαζονεία, ο διχαστικός λόγος πρέπει να εκλείψουν. Δεν έχουν θέση μεταξύ φίλων και πρώην συνεργατών.

Αυτή τη λογική εξέφραζε και εκφράζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης.

Σας καλώ να στηρίξετε με την ψήφος σας, τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, έναν άνθρωπο νηφάλιο, ευγενή και σιωπηρά αποτελεσματικό.

Έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν παρασύρθηκε σε λασπολογία, απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες.

Αξίζει λοιπόν τη στήριξή μας, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση δεν είναι αρένα.

Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι μέχρι σήμερα διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου παραμέρισαν τις όποιες αντιθέσεις τους, συστρατευόμενοι δίπλα στον άνθρωπο που αν μη τι άλλο μπορεί να εγγυηθεί την επικράτηση πνεύματος συνεργασίας και σύνθεσης στο νεοεκλεγέν δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.

Ας μην ξεχνάμε ότι το σύστημα της απλής αναλογικής το απαιτεί.

Ο συγκεντρωτισμός και η διαίρεση πολύ φοβούμαι ότι θα μας οδηγήσουν σε παράλυση του δημοτικού συμβουλίου και σε αδυναμία λήψης αποφάσεων, επι ζημία της πόλης μας.

Καλώ λοιπόν όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου να προσέλθουν στην κάλπη και να στηρίξουν με την ψήφο τους το Γιώργο Καπλάνη.

Σας ευχαριστώ πολύ

Μιχάλης Φράγκου