Δωρεά του Πυροσβεστικού Σώματος οχήματος στο Δήμο μας, για τις ανάγκες του

Από σήμερα Δευτέρα 20 Μαΐου η πόλη μας διαθέτει το δικό της Πυροσβεστικό όχημα, άμεσης επέμβασης.

Μετά από αίτημα του Δήμου μας, παλαιότερα προς τον π. Υπ. Δημόσιας Τάξης κ. Τόσκα και την αποδοχή του, στο οποίο υπάγεται και το Πυροσβεστικό Σώμα και την άμεση ανταπόκριση από τον συμπολίτη μας Α΄ Υπαρχηγό του Σώματος κ. Κολοκούρη Στέφανο, το Πυροσβεστικό Όχημα έφτασε έξω από το Δημαρχείο και παραδόθηκε από τον ίδιο τον Υπαρχηγό στον Δήμαρχο κ. Καπλάνη.

Ο κ. Υπαρχηγός παραδίδοντας το όχημα και απευθυνόμενος στον κ. Καπλάνη δήλωσε πως: “η ευαισθησία σας σε θέματα πρόληψης ήταν σημαντικό κίνητρο για εμάς να ανταποκριθούμε στο αίτημά σας. Χρήσιμο και αχρείαστο να είναι του είπε”.

Ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης ευχαρίστησε τον κ. Κολοκούρη για τη γρήγορη ανταπόκρισή στο αίτημα του και δήλωσε πως το όχημα αυτό θα συμβάλλει στην ασφάλεια των πολιτών και του Δάσους.

Θα παρεμβαίνει άμεσα, έως ότου έρθει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για κάποιο συμβάν.

Το μέγεθός του ευνοεί την γρήγορη κίνηση του σε δρόμους με παρκαρισμένα οχήματα και από τις δύο πλευρές και η ευελιξία του αυτή ίσως φανεί χρήσιμη.

Το όχημα έφερε από τον Ασπρόπυργο ο Αρχηγός Αποστολών της ΕΔΟΚ Αγίας Βαρβάρας κ. Κατηφεδένιος Νίκος περιχαρής. Ανεβάζοντάς το μάλιστα στην πλατεία μπροστά στο Δημαρχείο βάρεσε και τη σειρήνα του και άναψε τον φάρο του.

Παρούσα στην παραλαβή και η Αρχηγός του Παραρτήματος της ΕΔΟΚ στην πόλη μας κ. Βάσω Φίλη, ενώ αργότερα έφτασαν και οι Αντιδήμαρχοι Παγουρτζής, Σαββίδης και Ντάβιος.