Προοδευτική » Ο Δήμος μας πέτυχε να ενταχθεί στο πρόγραμμα “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου”

Ο Δήμος μας πέτυχε να ενταχθεί στο πρόγραμμα “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου”

Με συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, ο Δήμος μας πέτυχε να επιλεγεί μεταξύ 165 Δήμων που είχαν κάνει προτάσεις και να ενταχθεί με άλλους 35 στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου”.

Με συντονισμένες ενέργειες του Αντιδημάρχου κ. Σάββα Σαββίδη και του Πρόεδρου του Επιμελητηρίου κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, με τις προτάσεις που κατέθεσαν και την προσπάθεια που κατέβαλαν, ο Δήμος μας θα επιχορηγηθεί με το ποσόν του ενός εκατομμυρίου εξακοσίων ενενήντα επτά χιλιάδων ευρώ, για την αναβάθμιση της Ελευθερίου Βενιζέλου και κάθετων αυτής δρόμων, από την πλατεία Παναγίας Ελεούσας έως τα σύνορα του Δήμου μας με τον Κορυδαλλό.

Το πρόγραμμα προβλέπει εκτός των διάφορων έργων που θα αναβαθμίσουν την Εμπορική δραστηριότητα και την επιχορήγηση καταστηματαρχών με ποσά έως και 4.000 ευρώ για την καλύτερη εμφάνιση των καταστημάτων τους.

Ζητήσαμε από τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη περισσότερα στοιχεία τα οποία θα μας κάνει γνωστά την επόμενη εβδομάδα.

Επίσης Δελτίο Τύπου επί του προκειμένου θα εκδώσει και το Επιμελητήριο όπως μας δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!