Προοδευτική » Θοδωρής Βασιλάκος: Ομιλία Λακωνική, αλλά ουσιαστική

Θοδωρής Βασιλάκος: Ομιλία Λακωνική, αλλά ουσιαστική

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για το συνδυασμό του υπ. Δημάρχου της πόλης μας κ. Θεόδωρου Βασιλάκου, αφού η συσπείρωση των οπαδών του μέρα με τη μέρα αυξάνεται και η δυναμική του είναι πλέον εμφανής.

Παρά την μικρή προετοιμασία και τις λίγες ώρες που ανακοίνωσε την ομιλία του την Παρασκευή 17 Μαΐου το απόγευμα στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, οι συμπολίτες μας έδωσαν δυναμικό παρόν και καταχειροκρότησαν την ομιλία του.

Ομιλία Λακωνική, αλλά ουσιαστική.

Χωρίς “περικοκλάδες” είπε τα πράγματα με το όνομά τους και υποσχέθηκε δέκα πράγματα που μπορούν να γίνουν.

Δέκα ουσιαστικές προτάσεις απέναντι σε άλλους που τάζουν εκατό και δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν ούτε τις δέκα του Βασιλάκου.

Καθαριότητα, Δημοτικός Φωτισμός, Κοινωνική Πρόνοια, Ασφάλεια, Πράσινο, Χαμηλά Δημοτικά Τέλη, Εξυπηρέτηση του Πολίτη, Αναβάθμιση της πόλης μας, Καλύτερα Σχολεία και Υγεία, τα κυριότερα και άμεσης εφαρμογής.

Το Σάββατο 18 Μαΐου, ο κ. Βασιλάκος συνεχίζοντας τις επαφές με το Λαό της πόλης μας θα μιλήσει στην πλατεία Δημοκρατίας, ενώ την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας.

Did you like this? Share it:

© 2019 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!