ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ: Πρόεδρος του Συνδυασμού “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις μου για τους Έλληνες τσιγγάνους της Αγ. Βαρβαρας. Πιστεύω ότι με ενότητα σεβασμό αλληλεγγύη και αγάπη μπορούμε αναβαθμίσουμε την ποιότητα της ζωής μας και της καθημερινότητα μας. θεωρώ ότι είναι καταλληλότερη στιγμή όλη μας να δυναμώσουμε και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο με προοπτικές ανάπτυξη, ευημερία, ασφάλεια.

Θεωρώ ότι μπορούμε να αναδείξουμε την κουλτούρα μας την ιστορία μας και των πολιτισμό μας στην Ελλάδα μας άλλα και στον παγκόσμιο γίγνεσθαι έφτασε η ώρα αδέρφια μου να φέρουμε της ριζικές αλλαγές στην δομή της φυλής μας και να αναδείξουμε ότι Έλληνες τσιγγάνους είναι ένας ιερός καρπός του ελληνικού πολιτισμού και της ιστορία μας και της δημοκρατίας μας….

Ας ενωθούμε όλη και να αναδείξουμε την φυλή μας με άξιες και ιδανικά και με γνώμονα να αφήσουμε ιερή παρακαταθήκη στης επόμενες γενιές… Ήρθε η ώρα λοιπόν να φέρουμε ανάπτυξη στους τομείς – υγείας -ασφάλειας- πρόνοιας- πολιτισμικά δρώμενα- εργασία – εμπόριο- παιδεία –  αθλητισμό, για αυτό όλη στης 14 Απριλίου 2019, πρέπει να υποστηρίξουμε και να αγκαλιάσουμε την αναγέννηση μας και την αλλαγή από το κάλο στο καλύτερο!!! Και να φέρουμε την περιοχή μας  την αίγλη που τους αξίζει!!!

ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΙΔΕΡΗ.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΟΜΑ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ