Εκτός λειτουργίας τα φανάρια για μια ακόμα φορά στον κεντρικό κόμβο της πόλης μας

Εκτός λειτουργίας είναι για μια ακόμα φορά τα φανάρια στον κόμβο Ελ. Βενιζέλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, Κυριακή 31 Μαρτίου.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός των διαρκών βλαβών στο σημείο αυτό.

Επίσης τις τελευταίες ημέρες προβλήματα στη λειτουργία τους παρουσιάζουν οι ηλεκτρικοί σηματοδότες στον επίσης κεντρικό κόμβο Μεγάλου Αλεξάνδρου και Νέστου στα σύνορα της πόλης μας με το Δήμο Αιγάλεω.

Σημειώνουμε δε πως το πεζοφάναρο στην Ελ. Βενιζέλου, στη διάβαση των πεζών, απέναντι από το ΚΕΠ, το συγκρατεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο στον στύλο του σύρμα, όταν λόγω των ισχυρών ανέμων ξηλώθηκε από τη βάση του. Επίσης οι άνεμοι το έχουν στρίψει σε άλλη κατεύθυνση και δεν είναι ορατό στους πεζούς που θέλουν να περάσουν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Με την ευκαιρία σημειώνουμε παράπονα συμπολιτών μας οδηγών επειδή απαγορεύεται η αριστερή στροφή προς τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, όσων οχημάτων κατευθύνονται προς Κορυδαλλό μέσω της Βενιζέλου.

Δεν υπάρχει δρόμος από την οδό Κ. Παλαμά έως την οδό Ηρακλείου που να επιτρέπεται η αριστερή στροφή, με αποτέλεσμα να διασχίζουν μεγάλη απόσταση στον κεντρικό δρόμο, ο οποίος είναι κυκλοφοριακά επιβαρυμένος.

Σημ. “Π”: Η παραπάνω φωτογραφία ΔΕΝ είναι τραβηγμένη την Κυριακή 31 Μαρτίου, γιαυτό και τα φανάρια είναι σε λειτουργία.