Μπούκαραν στον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, σπάζοντας τη τζαμένια πόρτα και έφυγαν με ποτά…

Το σερί των επιδρομών σε καταστήματα της πόλης μας δια της μεθόδου “σπάω τζαμαρία, μπουκάρω, αρπάζω και φεύγω”, συνεχίστηκε και τα ξημερώματα της Κυριακής 31 Μαρτίου.

Στόχος αυτή τη φορά το Σούπερ – Μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ, στη γωνία των οδών Θεμιστοκλέους και Κερκύρας, 20 μέτρα από το φυλασσόμενο σπίτι της αναπληρώτριας υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κας Παπακώστα Κατερίνας.

Σε εκπομπή δε του REAL fm 97,8, στις 10 παρά το πρωί, οι δημοσιογράφοι κ.κ. Πετρόπουλος και Κακιούσης, του σταθμού ήταν επικριτικοί και χλευαστικοί κατά της κ. Παπακώστα στην εκπομπή τους “ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ”, σχετικά με την ασφάλεια πολιτών και καταστηματαρχών.

Οι δράστες πιθανόν δε το γνώριζαν αυτό και μπούκαραν. Αγνόησαν τον συναγερμό που βάραγε, εισήλθαν σε αυτό και γρήγορα, βγήκαν και εξαφανίστηκαν.

Ο υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος μας ενημέρωσε πως οι δράστες έσπασαν την τζαμαρία, εισήλθαν στο κατάστημα και πήραν κυρίως οινοπνευματώδη ποτά.

Η ασφάλεια καλέστηκε και πήγε. Πάρθηκαν αποτυπώματα και ο χώρος φυλάσσεται έως ότου αντικατασταθεί η γυάλινη πόρτα του καταστήματος.

Θυμίζουμε πως τα ξημερώματα του Σαββάτου 30 Μαρτίου με τον ίδιο τρόπο έγινε διάρρηξη σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στην Ελ. Βενιζέλου.