Άγνωστοι μετέφεραν Ι.Χ. στην πόλη μας και το πυρπόλησαν

Έντρομοι τινάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, οι κάτοικοι των οδών Μήλου και Καλατζάκου, στις 2:30΄ η ώρα το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη 13 Μαρτίου, από τις απανωτές εκρήξεις που ακούγονταν, εξ΄αιτίας φωτιάς σε Ι.Χ., που άγνωστοι μετέφεραν στη συμβολή των παραπάνω δρόμων και το πυρπόλησαν.

Το όχημα δεν υπήρχε στο σημείο, νωρίς το βράδυ σύμφωνα με όσα μας περιέγραψαν κάτοικοι της περιοχής.

Από τη φωτιά που έβαλαν άγνωστο γιατί, εκείνοι που το μετέφεραν στο σημείο, κάηκαν δένδρα που ήταν πλησίον του.

Η Πυροσβεστική που καλέστηκε, από τους ξαφνιασμένους  κατοίκους, σύντομα βρέθηκε με δύο οχήματά της στον τόπο της πυρκαγιάς και την έσβησε χωρίς όμως να κατορθώσει να σώσει κάτι από το όχημα.

Το όχημα μάρκας RENAULT, καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εικάζεται πως είτε για λόγους εκδίκησης το έκαψαν ή πιθανόν να είχε εμπλοκή σε κάποια δραστηριότητα και του έβαλαν φωτιά για να εξαφανίσουν ίχνη και στοιχεία.

Το ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τον αριθμό πλαισίου του οχήματος θα προσπαθήσει να βρει τον ιδιοκτήτη του οχήματος, στην προσπάθεια να ξεδιαλύνει την περίεργη αυτή πυρκαγιά.

Ο Δήμος έχει επικοινωνήσει με το τμήμα Ασφάλειας της πόλης μας, προκειμένου να πληροφορηθεί όσα στοιχεία τον βοηθήσουν για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του Ι.Χ.