Εκτός έδρας σημαντική νίκη για τον Πολυνίκη, 59-60 μέσα στο Περιστέρι τον Φίλιππο

Εκτός έδρας νίκη για τον Πολυνίκη, 59-60, στην πολύ σημαντική αναμέτρηση με τον Φίλιππο Περιστερίου.

Η νίκη αυτή δίνει βαθμολογική ανάσα στον Πολυνίκη μετά τα ατυχή αποτελέσματα των προηγούμενων αγωνιστικών.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 4 μόλις δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα και φανερώνει την μεγάλη κρισιμότητα του παιχνιδιού αλλά και την συγκλονιστική του εξέλιξη.

Είναι χαρακτηριστικό πως 6 αγώνες του Πολυνίκη έχουν κριθεί σε έναν πόντο διαφορά και έτσι μπήκε τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, παρά την καλή απόδοση της ομάδας.

Η αναμέτρηση επιφύλασσε συνεχείς εναλλαγές στο σκορ σε όλη την διάρκεια της και οι περίπου 250 φίλοι των 2 ομάδων απόλαυσαν ένα θεαματικό και γρήγορο παιχνίδι μεταξύ των 2 πιο νεανικών ομάδων της Α΄ ΕΣΚΑ.

Οι παίκτες του Πολυνίκη κρατούσαν την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δεν πτοήθηκαν ούτε από τον σοβαρό τραυματισμό του βασικού play maker της ομάδας στην αρχή της αναμέτρησης.

Η πολύ πιεστική άμυνα και η υπομονή στην επίθεση ήταν τα κλειδιά για την μεγάλη αυτή νίκη.

Επόμενη, εντός έδρας, αναμέτρηση, την Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στις 21.30, στο κλειστό γυμναστήριο της Αγίας Βαρβάρας με αντίπαλο τον ΟΚΑ Μεσογείων.

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ 59 – ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ 60

Δεκάλεπτα: 13-14, 22-20, 50-51, 59-60

Πολυνίκης (Στρατικόπουλος): Πατάτας 9(3), Μορφος, Τσοχονελίτζε 15(1), Λίβανος 4, Μορφος Β 5, Δημούλης Χ., Δουρουντούς 4, Θεοδωρίτσης 9(1), Βαμβακιδης 12(1), Διαμούλης Τ.,