Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα γιόρτασε το παρόν και το μέλλον της

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα γιόρτασε το παρόν και το μέλλον της, μέσω των Ακαδημιών της, με λαμπερό τρόπο στο κέντρο της πόλης μας «Φωλιά» το βράδυ της Παρασκευής (21/12).

Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομών έχει αγκαλιαστεί τόσο από τους γονείς, οι οποίοι έδειξαν ότι η είναι… ΕΝΑ με την ομάδα.

Μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους κι αυτή η εμπιστοσύνη είναι για εμάς, στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το επιστέγασμα της καθημερινής και μόνη μας έννοιας: Να βγάζουμε στην κοινωνία ανθρώπους που θα έχουν να προσφέρουν αγάπη, αξίες και όραμα για καθημερινή εξέλιξη.

Ο αντιδήμαρχος Θεμιστοκλής Ντάβιος ήταν κοντά μας βραβεύοντας μάλιστα τον κ. Τάκη Φύσσα, πλακέτα την οποία παρέλαβε εκ μέρους του ο προπονητής της Κ14 του Παναθηναϊκού, κ. Μπαϊράμης.

Η μεταγραφή του Νεκτάριου Διαμαντή από την ακαδημία μας σε μια από τις καλύτερες ομάδες της χώρας ακούστηκε από άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα και σαφώς έδωσε ιδιαίτερο χρώμα σ’ αυτό το τόσο ξεχωριστό βράδυ για την οικογένειά μας.

Μάλιστα, ο κ. Ντάβιος δεσμεύτηκε πως η επιστροφή μας στα Ριμινίτικα έχει μπει στην τελική ευθεία και πως σύντομα θα παίζουμε στο σπίτι μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Από την πλευρά του, ο κύριος Μιχάλης Δαλαταριώφ βράβευσε τον Ενωσιακό προπονητή της ΕΠΣΑ κ. Τάσο Δημητρίου, ο οποίος κατά την ομιλία του στάθηκε στη σημασία ότι ακούστηκε η ΑΠΕ ξανά μετά τη «γέννηση» των ταλέντων Πατσατζόγλου, Κορακάκη, Γκουτζούλα και όχι μόνο.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι μας, που μας τίμησαν με την παρουσία τους:

Γιώργος Καπλάνης (Δήμαρχος), Θεμιστοκλής Ντάβιος και Σάββας Σαββίδης
(αντιδήμαρχοι), Μιχάλης Γιάγκας και Θεόδωρος Βασιλάκος (δημοτικοί σύμβουλοι), Βασίλης Βόσσος, οι Δημήτρης Καλογερόπουλος Αντώνης Πανούτσος (υποψήφιοι βουλευτές με τη Ν.Δ. στο Δυτικό Τομέας).

Αρβανίτης Γιάννης ( πρόεδρος του Αστέρα Χαϊδαρίου ), Τάκης Σπίνουλας (πρώην πρόεδρος Α.Ο. Χαϊδαρίου), Ζερβάκης (πρόεδρος τοπικής οργάνωσης Αγίας Βαρβάρας Νέα Δημοκρατία), το μέλος της τοπικής επιτροπής Ν.Δ. Παπανδρέου Λεωνίδας, ο Γιάννης Ρούσσος (μέλος της ΕΠΣΑ), κι ο ενωσιακός προπονητής Τάσος Δημητρίου, ενώ τον ΣΕΓΑΣ εκπροσώπησε ο Θοδωρής Βόσσος.

 ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ