Κλάδη προτείνει Σιαραμπή στην θέση της Αντιπροέδρου της ΔΕΑΔΑΒ

 

Άνω κάτω είναι το Δ.Σ. της Δημοτικής επιχείρησης του Δήμου (ΔΕΑΔΑΒ) για μια σειρά από ζητήματα.

Οι εργαζόμενοι στην Επιχείρηση είναι απλήρωτοι το τελευταίο δίμηνο  και με το δίκιο τους διαμαρτύρονται.

Το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου “ΠΑΝΘΕΟΝ” ΔΕΝ έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην έντυπη μορφή του και οι διαφημιζόμενοι σε αυτό ζητούν τα λεφτά τους πίσω ή να μην συμπεριληφθούν, αφού έχει καθυστερήσει η κυκλοφορία του.

Πληροφορηθήκαμε πως η ΔΕΑΔΑΒ πρόκειται να καταγγείλει τη σύμβαση που υπέγραψε για την εκτύπωση του προγράμματος και να μην κυκλοφορήσει τελικά το πρόγραμμα.

Η Αντιπρόεδρος της ΔΕΑΔΑΒ κ. Βαρβάρα Κλάδη με την οποία επικοινωνήσαμε, μας επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας. Επιπλέον μας δήλωσε πως δεν επιθυμεί να είναι Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης στην καινούργια Δημοτική περίοδο.

Μάλιστα μας ανέφερε ποιό άτομο θα μπορούσε να την αντικαταστήσει επαρκέστατα σε αυτήν τη θέση.

Η κ. Βαρβάρα Κλάδη μας δήλωσε πως κατάλληλο πρόσωπο για τη θέση της Αντιπροέδρου στην ΔΕΑΔΑΒ είναι η επικεφαλής της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ, κ. Νίκη Σιαραμπή.

Συγκεκριμένα μας δήλωσε πως: “την απόφαση για τη συγκεκριμένη θέση θα πάρει ο δήμαρχος κ. Καπλάνης. Εγώ όμως θα πάρω την πρωτοβουλία και θα προτείνω την κ. Σιαραμπή η οποία τα τέσσερα χρόνια που είναι μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΑΔΑΒ, έχει αποδείξει πως είναι σοβαρή στα καθήκοντά της, επιμελής σε ότι αναλαμβάνει, τίμια και αποτελεσματική. Συνεργαστήκαμε σε θέματα που αφορούσαν την λειτουργία των κλειστών γυμναστηρίων και καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο καλής λειτουργίας σε αυτά, σε σχέση με το παρελθόν. Θα προτείνω λοιπόν στον Δήμαρχο την κ. Νίκη Σιαραμπή”.