Ο Μιχάλης Γιάγκας για το ποδοσφαιρικό Γήπεδο στα Ριμινίτικα

 

Οι υποσχέσεις – δεσμεύσεις του κ. Καπλάνη για το Δημοτικό γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Στις αρχές του 2014, παραμονές των τότε Δημοτικών εκλογών, ο κ. Καπλάνης με ανοικτή επιστολή στο λαό της Αγίας Βαρβάρας, δελτία και δηλώσεις στον τύπο που συνοδεύονταν από φωτογραφικό υλικό, διαλαλούσε, σε όλους τους τόνους, ότι «Το γήπεδο στα Ριμινίτικα θα παραδοθεί σε λίγους μήνες», «με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου», το Σεπτέμβρη του 2014.

Τον Αύγουστο του 2016, σε ερώτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο για το πότε θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο για αγώνες πρωταθλήματος και σε ποιο στάδιο βρίσκεται η ανακατασκευή- ανακαίνιση των αποδυτηρίων, ο κ. Καπλάνης απαντά «Προχωράμε στην αποκατάσταση των αποδυτηρίων και σιγά – σιγά στον περιβάλλοντα χώρο», «Τον Σεπτέμβρη θα μπει στο περιφερειακό συμβούλιο το έργο αποκατάστασης των αποδυτηρίων, προχωράνε όλα σύμφωνα με τον προγραμματισμό».

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2018, στον αγιασμό της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ο Δήμαρχος δηλώνει με εμφαντικό τρόπο μπροστά σε αθλητές, παράγοντες και οπαδούς της ομάδας «Σε δέκα μέρες μπαίνει ο εργολάβος για να κατασκευαστούν τα αποδυτήρια και ο περιβάλλον χώρος». Μέχρι σήμερα, 26 Οκτωβρίου 2018, καμία εργασία δεν έχει γίνει, ούτε στα αποδυτήρια, ούτε στον περιβάλλοντα χώρο.

Διανύουμε ήδη τον πέμπτο (5) χρόνο από τις εξαγγελίες και το δέκατο της διοίκησης Καπλάνη και ακόμη το γήπεδο δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγώνες πρωταθλήματος. Η ομάδα της πόλης συνεχίζει να αναζητά στέγη σε γειτονικούς δήμους. Κατά τα άλλα, οι φωτογραφίες, με τους διάφορους αξιωματούχους, συνεχίζονται.

Αυτές είναι οι υποσχέσεις και οι ρυθμοί Καπλάνη.

Και αυτή η καθυστέρηση είναι έργο Καπλάνη.

Μιχάλης Γιάγκας
Δημοτικός Σύμβουλος,
Επικεφαλής Συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»