Σε μια «Σύγχρονη Πόλη» δεν υπάρχουν κλειστοί δρόμοι

Δελτίο Τύπου
Σε μια «Σύγχρονη Πόλη» δεν υπάρχουν κλειστοί δρόμοι

«Σαν σήμερα πριν από 4 ολόκληρα χρόνια πάρθηκε η απόφαση από την σημερινή διοίκηση να κλείσει η γέφυρα Στέφανου Σαράφη με σκοπό να επιδιορθωθεί μετά από λίγους μήνες. Κάτι τέτοιο προφανώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει , όπως και ο ίδιος δρόμος δεν παραδόθηκε ποτέ στους πολίτες.

Ήταν κάτι που λίγο ως πολύ φανταζόμασταν πως θα συμβεί μετά από έναν απευθείας διαγωνισμό και σήμερα με την εμπλοκή της Περιφέρειας.

Άλλωστε η σημερινή διοίκηση δεν ήρθε για να φτιάξει αυτόν τον τόπο, ήρθε για να τον καταστρέψει. Όπως έκανε και η σημερινή κυβέρνηση.
Καλό είναι λοιπόν να μην κάνουμε τα ίδια που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι άλλα Παρτυ πάνω στο προβλήματα μας, για να κερδίζετε ψήφους. Δεν θέλουμε γλέντια πάνω στον πόνο μας!

Σεβόμαστε για παράδειγμα τις θέσεις του Μιχάλη Γιάγκα για το τετραετές κλείσιμο της Στέφανου Σαράφη και όλα όσα έχει κάνει μέχρι στιγμής για να ξεσκεπάσει την πολιτική της Διοίκησης Καπλάνη που και εμείς κατακρίνουμε. Θεωρούμε όμως υπέρτατο λαϊκισμό, 7 περίπου μήνες πριν από τις εκλογές , να διοργανώνει γενέθλια εορτή στο κέντρο της γέφυρας για την επέτειο του κλεισίματος της.

Σιγά μην σβήσουμε και κεράκια, να ευχηθούμε και χρόνια πολλά σε ένα κλειστό κεντρικότατο δρόμο της πόλης.

Εμείς προτιμούμε να γιορτάσουμε την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου σε λίγες ημέρες και μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας αυτές τις μαύρες επετείους στο κέντρο κλειστών δρόμων θα τις ξεχάσουμε. Κλειστός δρόμος μπροστά σε όσα οραματιζόμαστε για την πόλη μας δεν θα υπάρξει. Δεν είναι γιορτή η αδυναμία μιας διοίκησης, είναι ντροπή για τον τόπο. Εμείς προτιμάμε να γελάσουμε τελευταίοι. Όταν αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που τους αναλογούν.»