O Γιώργος Παπανικολάου προπονητής στον “Πολυνίκη”

ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Κίνηση ουσίας και συνάμα μια τεράστια επιτυχία για τον αθλητισμό της Αγίας Βαρβάρας αποτελεί η ανακοίνωση συνεργασίας του Πολυνίκη με έναν από τους καλύτερους προπονητές του χώρου της Καλαθοσφαίρισης.

Μετά από συνεχείς προσπάθειες , και  επαφές αρκετά μεγάλου διαστήματος , η πρόθεση των διοικούντων τον σύλλογο να έχει η ομάδα  αξιόλογη πορεία και στην Γ ΄ ΕΣΚΑ  έφερε στα γήπεδα της πόλης μας τον coach Γιώργο Παπανικολάου.

Πολύπειρος προπονητής , επί σειρά ετών ήταν μέλος του προπονητικού επιτελείου του Πανελευσινιακού και τα 3 τελευταία χρόνια καθοδηγούσε με επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ  τον Εύνικο Άνω Λιοσίων.

Σαν παίκτης ο Γιώργος Παπανικολάου αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία ακόμη και στην Α1.

Ο σχεδιασμός και τα πλάνα για την ενδυνάμωση της ομάδας έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται και σύντομα θα υπάρξουν οι ανάλογες ανακοινώσεις.

Στις μέχρι τώρα προσθήκες της ομάδας συγκαταλέγονται οι νεαροί αλλά με πλούσιο ταλέντο , γεννηθέντες το 1997 , Τσοχονελίτζε Ιωάννης (forward – ύψος 2.05 ) , Βελιτζανασβίλι Βάχος ( play maker ) και ο Καραπαναγιώτης Νικόλαος (play maker).

Άξιο αναφοράς ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του οι εν λόγω αθλητές συμμετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας ΓΑΣ  ΑΕΤΟΣ   η οποία συμμετείχε στο πρωτάθλημα Β΄ ΕΘΝΙΚΗΣ  και από την νέα περίοδο θα αγωνίζεται στην Α2  εθνική κατηγορία.

Η παρουσία τους αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την Ανδρική ομάδα του Πολυνίκη αλλά ταυτόχρονα θα γίνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό το τμήμα U22 το οποίο επίσης θα συμμετάσχει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα  της ΕΣΚΑ.

Πολύ ευχάριστη είδηση αποτελεί και η ανανέωση της συνεργασίας με όλους τους παίκτες που συνέβαλλαν στο να αναδειχθεί ο Πολυνίκης Πρωταθλητής Δ΄ ΕΣΚΑ  , στην 1η κιόλας συμμετοχή του σε επίσημο Πρωτάθλημα.

Το Παιδικό τμήμα του συλλόγου συνεχίζει τις προπονήσεις μέχρι τα μέσα Ιουλίου έτσι ώστε να μπορέσουν οι νεαροί αθλητές να προετοιμαστούν , χωρίς το άγχος των μαθημάτων , για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ενθαρρυντικό στοιχείο , όσο και δείγμα της καλής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα , αποτελεί η προσέλευση και στελέχωση του με αρκετούς νέους αθλητές

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014

Μία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση από τον Πολυνίκη αποτέλεσε η δημιουργία ενός διαφορετικού camp.  Ο σύλλογος προσέφερε ΔΩΡΕΑΝ  σε όλα τα παιδιά την δυνατότητα να απασχοληθούν κατά τις απογευματινές ώρες στα αθλήματα της Καλαθοσφαίρισης , της Πετοσφαίρισης και της Ρυθμικής – Χορού.

Αρκετά παιδιά προτίμησαν να απασχοληθούν με ένα μόνο άθλημα αλλά υπήρξαν και εκείνα που δήλωσαν συμμετοχή και στα τρία προσφερόμενα αθλήματα!

Καθημερινά στα παιδιά προσφερόταν εμφιαλωμένο νερό και χυμός. Δεν έλειψαν και οι γευστικές εκπλήξεις του καλοκαιριού!

Η διοργάνωση ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  ήταν μια ευγενική χορηγία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών ΓΡΑΨΑΣ , Σαλαμίνος 52 στο Αιγάλεω.

.