Αδειάζει η γέφυρα της Σαράφη από υλικά και εργαλεία

 

Μεταφέρονται τελικά μετά από πιέσεις και συνεχή δημοσιεύματα τα υλικά και τα εργαλεία της κατασκευαστικής εταιρείας που βρίσκονται παρατημένα, επί μήνες στη γέφυρα της Στέφανου Σαράφη.

Τα υλικά έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί πριν την έναρξη της Σχολικής περιόδου (11 Σεπτεμβρίου), αφού η γέφυρα εφάπτεται με το Β΄ Δημοτικό Σχολείο και υπήρχε δέσμευση της Εταιρείας και ανακοίνωση από το Δήμο για το θέμα αυτό.

Πράγμα που δεν έγινε όμως στην ώρα του.

Ελπίζουμε πως με την μεταφορά των υλικών από τη γέφυρα που πιθανότατα θα ολοκληρωθεί έως αύριο, θα απομακρυνθούν από το πεζοδρόμιο της γωνίας Καραολή και Ανδρέου Δημητρίου και δύο τεράστια τεμάχια τσιμεντένιων αγωγών που είναι επίσης παρατημένα εκεί.

Ο Διευθυντής του Β΄ Δημοτικού Σχολείου κ. Χατζηευσταθίου Ευθύμιος, σχολίασε ως εξής το ξεκίνημα της απομάκρυνσης των υλικών και εργαλείων από τη γέφυρα:

“Από τις γιορτές του περασμένου Πάσχα μέχρι σήμερα ένα εργοτάξιο υπήρχε έξω ακριβώς από το κτήριο του σχολείου μας.

Σήμερα που απομακρύνονται όλα τα υλικά από αυτό θέλω να εκφράσω ένα δημόσιο ευχαριστώ στους Γονείς, Κηδεμόνες και Μαθητές του σχολείου μας για την υπομονή και κατανόηση τους.

Ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου που κάτω από αντικειμενικά εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες – θόρυβος, σκόνη- έδειξαν Επαγγελματισμό με γνώμονα το καλό των μαθητών μας.

Η περίοδος από το Πάσχα μέχρι τις 15 Ιουνίου μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολη ήταν.

Και πάλι ευχαριστούμε”!