Συνεχίζονται οι αιτήσεις για συμμετοχή συμπολιτών μας στο Παράρτημα της ΕΔΟΚ στην πόλη μας

Νέα συνάντηση της ΕΔΟΚ Παράρτημα Αγίας Βαρβάρας, πραγματοποιήθηκε εχθές Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου, στο χώρο του ΚΕΠ Υγείας.

Σε αυτήν εμφανίστηκαν νέα πρόσωπα με θέληση να συμμετάσχουν και να προστεθούν στη νεοσύστατη Εθελοντική Ομάδα της πόλης μας.

Υπενθυμίζουμε πως τα άτομα της ΕΔΟΚ θα παρακολουθήσουν βασικά μαθήματα πρώτων βοηθειών σε πρώτη φάση, πράγμα που θα τους δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν γνώσεις που θα τους ωφελήσουν και θα τους καταστήσουν ικανούς να αντιμετωπίσουν κάποια κατάσταση ανάγκης.

Πληροφορίες  σχετικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Σερίφου 2, ενώ υπάρχει ενημερωτική ιστοσελίδα της ΕΔΟΚ Παράρτημα  Αγίας Βαρβάρας, με τη δράση του  Παραρτήματος.

Πληροφορηθήκαμε πως προγραμματίζεται εκστρατεία ενημέρωσης του κόσμου, για την ίδρυση και λειτουργία του Παραρτήματος στην πόλη μας, με κάποιο έντυπο σε χώρους που συγκεντρώνονται συμπολίτες μας.

Πάντως πιστεύουμε πως  όταν εμφανίζεται ομάδα εθελοντών για οποιαδήποτε δράση πρέπει να  έχει κάποιο κοινό αναγνωριστικό (σήμα, μπλουζάκι, μπουφάν κλπ).